Касетъчните боеприпаси ще направят войната в Украйна доста по-кървава. Жертвите

...
Касетъчните боеприпаси ще направят войната в Украйна доста по-кървава. Жертвите
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Касетъчните боеприпаси ще направят войната в Украйна по-кървава

Касетъчните муниции ще създадат войната в Украйна много по-кървава . Жертвите от двете страни на фронта ще набъбнат неимоверно. Това съобщи пред БНР някогашният заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

Според него неналичието на забележим прогрес в украинската контраатака е дала учредения на, които обаче нанасят големи провали в числеността на съперника. Той разясни, че касетъчните бомби са били употребявани в Ирак, където години по-късно наред се прочистват териториите, където са употребявани.

Керемедчиев уточни, че вероятността за към НАТО остава неразбираема , до момента в който войната продължава. По думите му Русия съзнателно поддържа " джобове " напрегнато с избрани страни покрай нея, с цел да може тяхното стратегическо бъдеще да бъде неразбираемо.

Като основна вест от  той дефинира присъединението на Швеция към алианса. Керемедчиев акцентира, че страната е значима стратегически като територия и е извънредно развита в производството на подводен флот и бойна авиация.

. Отново Ердоган изигра своите карти допустимо най-добре и получи оптимални отстъпки, изключително от Европейски Съюз. Това, за което упорства най-вече Турция, е турските жители да влязат в безвизовия режим за пътешестване в Европейски Съюз. Ердоган извади още веднъж максимума от дивиденти за страната си от повдигането на ветото, добави той.

Керемедчиев изрази мнение, че в Черно море ще бъде все по-горещо от позиция на наличие на НАТО.
 Касетъчните муниции за Москва са доказателство за неуспеха на военните в Киев
Касетъчните муниции за Москва са доказателство за неуспеха на военните в Киев

Този ход е ориентиран към оптимално удължение на спора в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР