Касапницата или ще спре рязко изведнъж, или ще продължи дълго

...
Касапницата или ще спре рязко изведнъж, или ще продължи дълго
Коментари Харесай

Журналист: Ако няма мир, Украйна е само началото

" Касапницата или ще спре внезапно внезапно, или ще продължи дълго време. Има огромна възможност съпротивата против Владимир Путин вътре да нарасне или да се подписа кротичък контракт с Володимир Зеленски, като по този начин военните дейности ще бъдат прекъснати при условия, които удовлетворяват Русия. При мощна опозиция на украинския народ, на украинската войска тази кланица може да продължи доста дълго време ".

Това разяснява пред журналистът и воeнен сътрудник Емил Спахийски. Според него съветската войска овладява атомните електроцентрали в Украйна, с цел да ги защищити от възможна терористична акция или от опит за бойкот от някой, който желае да задълбочи спора. И разясни, че Украйна има най-вече реактори в този завършек на света.

" Тази война е отвратителна и допустимо най-бързо би трябвало да спре, всичко останало е загуба на човешки живот и замесване на света в непредвидими сюжети ".

В предаването " Хоризонт за вас " Спахийски уточни, че изначалният спор е върху масата за договаряния сред Съединени американски щати и Русия.

" Това върви от 2007 година в Мюнхен - с първата с сходен звук тирада на Владимир Путин като президент. Оттогава речта му постоянно е една и съща. Никога не се е вярвало, че ще направи такава огромна война в Украйна, без да се преценява с последствията ".

По думите му, " в случай че няма мир, протичащото се в Украйна е единствено началото ".

От изключителната среща на външните министри от НАТО в Брюксел журналистът чака съществени ограничения, които да не доведат до нова ескалация на напрежението и до разгръщане на войната отвън рамките на Украйна:

" Очакваме нови наказания против Путин. Те работят доста добре. Вижда се вътрешна опозиция в елита на Русия. В огромната си част руснаците са срещу войната. Путин може да бъде свален единствено от вътрешни сили... Путин е притиснат в ъгъла и е подготвен на съществени стъпки, които плашат. Пръстът му е на копчето. Затова би трябвало да се откри дипломатически метод за решение на въпроса, да се подписа мир ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР