Картофеното пюре е една от най-предпочитаните гарнитури. То си хармонира

...
Картофеното пюре е една от най-предпочитаните гарнитури. То си хармонира
Коментари Харесай

ТАЙНАТА на най-вкусното картофено пюре

Картофеното пюре е една от най-предпочитаните гарнитури. То си хармонира чудесно с всевъзможни типове месо и риба. Дори някои хора избират да си го похапват като главно ястие.
Много е значимо обаче да се получи пухкаво и неустоимо вкусно, в противоположен случай би могло да промени усета на цялото ядене.
Ето, че тайната на неговото подготвяне най-сетне е разкрита и вие напълно умерено можете да се възползвате от нея, с цел да изненадате всички вкъщи с съвършено приготвено картофено пюре, поднесено в компанията на обичан морски деликатес или ароматна пилешка пържолка.
Как да си приготвим най-вкусното картофено пюре?
Съществуват няколко специфики и тънкости, към които би трябвало да се придържате, в случай че желаете крайният резултат да бъде в действителност свръхестествен. Какви са те обаче, занапред следва да разберете.
Най-напред се заемете с подготовката на продуктите от листата. Ето го и него:
• 1 кг картофи
• 200 мл. Прясно мляко
• 100 грама масло
 Тайнaта на най-нежното картофено пюре Тайнaта на най-нежното картофено пюре
Традиционна гарнитура за обяд при доста фамилии е пухкавото, кремообразно картофено пюре. То е желано от деца и възрастни. Всек...
• Черен пипер на усет
• Сол на усет
Ето, че идва ред на значителната част, а точно изработката на тази неустоимо вкусна гарнитура.
Най-напред се заемете с варенето на картофките. Можете да пробвате с вилица дали са задоволително меки, преди да ги свалите от котлона. Не забравяйте, че е от основна значимост те да бъдат идеално сварени и подготвени за кулминационната точка.

 Грешки, които ни пречат да приготвим съвършеното картофено пюре Грешки, които ни пречат да приготвим съвършеното картофено пюре
Домашното картофено пюре е обичана гарнитура, която може да се прибави към доста ястия. Ако желаете да приготвите съвършеното пюре, трябв...
Обелете ги и ги намачкайте благодарение на вилица или специфичен уред за сплескване на картофи. След това стоплете количеството прясно мляко и го прибавете към към този момент пресования артикул. Да не забравяме да споменем, че изработката на пюрето би трябвало да се случи директно, откакто сте свалили картофите от котлона.
Към сместа прибавете масълцето и подправките и започнете да разбърквате пламенно, тъй че всеки артикул да се смеси добре.

Това е ТАЙНАТА на най-вкусното картофено пюре, каквото се предлага в изисканите и лъскави заведения за хранене.
Следвайте всяка стъпка и минути по-късно ще имате купа с пухкава гарнитура, която апетитно да похапвате. Насладете й се!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР