Картър е на 94 гodini и е бил на чело

...
Картър е на 94 гodini и е бил на чело
Коментари Харесай

Бившият американски президент Джими Картър беше изписан от болницата

Картър е на 94 гodini и е бил на чело на Съединени американски щати от 1977 година до 1981 година като 39-тия президент. Той чупи тазобедрена става, излизайки от вкъщи си в понеделник, с цел да отиде на лов за диви пуйки.


От " Център Картър " (неправителствената организация, учредена от Картър две години след загубата на президентските избори през 1980 година - б.р.) оповестяват, че някогашният президент е изписан от болничното заведение, откакто е претърпял интервенция за промяна на ставата.

Те споделят, че той ще се възвръща вкъщи си и ще бъде подложен на физиотерапия.

От центъра споделят, че някогашният президент възнамерява да преподава в неделното учебно заведение на баптистка черква. Бившата първа дама Розалин Картър на 91 години, също бе призната в болничното заведение през вчерашния ден вечерта за наблюдения и проучвания, откакто се е почувствала слаба, споделят още от центъра. Тя е била изписана през днешния ден дружно със брачна половинка си.

Джими Картър е най-старият жив президент. През 2015 година той бе диагностициран с рак на мозъка, само че се подложи на лекуване, което мина сполучливо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР