Карта на деня – Обесеният. Обесеният ни призовава към почивка, към ...

Карта на деня – Обесеният.
Обесеният ни призовава към почивка, към

Таро карта за 26 ноември

Карта на деня – Обесеният.

Обесеният ни приканва към отмора, към оттегляне и отсрочване. Не бързайте нито с решения, нито с дейности. Помислете, сменете гледната точка, изчакайте.

Съвет за деня – Умереност.

Добър миг да създадете пространство, да наблюдавате какво вършат външните сили или хората към вас, да чакате те да създадат своя ход, преди вие да извършите вашия.

В работата: Не се опасявайте да отделите време на работата си и да я разгледате внимателно; нещата не би трябвало да се пришпорват през днешния ден, а да се балансират. Вършете отговорностите си със свое лично движение и не се поддавайте на провокации, които биха ви предиздвикали да бързате или да вземете решение, за което не сте подготвени.

За влюбените и фамилните: Днес е миг на изчакване. Не взимайте решения, не давайте крайни оценки и не прибързвайте с дейности. Балансирайте се прочувствено. Успокойте огъня в сърцето си, единствено по този начин можем да виждаме ясно и да взимаме верни решения.

Автор: Венета Евтимова

е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от претекстовете, които ни въодушевяват, от границите, които си слагаме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един трогателен път за нахлуване в дебрите на душата и стартира да учи символиката на картите и методите за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – положителното и неприятното, триумфите и паденията, и като че ли отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените стремежи на индивида.

Венета ще тегли композиция от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Източник: az-jenata.bg
PromoMall.bg