Карлсберг България ще има нов изпълнителен директор от 1 септември.

...
Карлсберг България ще има нов изпълнителен директор от 1 септември.
Коментари Харесай

Нов изпълнителен директор застава начело на Карлсберг в България

Карлсберг България ще има нов изпълнителен шеф от 1 септември. Управлението на компанията поема Теодор Несторов. Той ще дава отговор за бизнес резултатите и бъдещото развиване на Карлсберг на българския пазар.

Компанията е водещ производител на бира у нас и е една от най-бързо разрастващите се компании в сектора. Карлсберг България разполага с две пивоварни – в Шумен и в Благоевград.

Продуктовото портфолио на Карлсберг България включва българските марки Пиринско и Шуменско питие, а също международно познатите бири Carlsberg, Tuborg, Zatecky. Сред напитките, които компанията предлага на българския пазар, е сайдерът Somersby и други.

Кариерата на Теодор Несторов в Карлсберг България стартира през 2014 година като бранд управител за локалните марки (Шуменско) и с работата си способства значително за техния растеж на пазара, регистрират от компанията.

Преди да заеме управителната роля, от 2018 година Несторов е маркетинг шеф в Карлсберг България и с работата си спомага за увеличението на пазарния дял на компанията и удвоява премиалните продажби.

Той има богат опит в маркетинг връзките, рекламата, стратегическото обмисляне и ръководството на екипи.

От компанията регистрират, че Теодор и мощният му маркетинг тим съумяват да нареждат марката " Шуменско " и тя се изкачва 5-а на 2-ра позиция на пазара. Екипът вкарва поредност от сполучливи нововъведения и акции, които печелят влиятелни оценки.

Благодарение на акцията „ Навън с Пиринско “ за пръв път българска марка печели влиятелната европейска премия Effie и затвърждава лидерската позиция на пазара.

Теодор Несторов е магистър по Стратегически маркетинг от Birmingham University, a бакалавърската си степен по Бизнес администрация е приключил в солунския филиал на Shefield University.

Преди да стартира работа в Карлсберг, Теодор Несторов има опит на разнообразни маркетингови позиции и е отговарял за някои от най-големите марки и артикули на пазара за шоколад и кафе в България.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР