Карлово. Общинският инспекторат в Карлово призовава гражданите да не изхвърлят

...
Карлово. Общинският инспекторат в Карлово призовава гражданите да не изхвърлят
Коментари Харесай

Пловдив: Общинският инспекторат в Карлово призовава гражданите да не изхвърлят почистения сняг от тротоарите върху уличните платна

Карлово. Общинският инспекторат в Карлово приканва жителите да не изхвърлят почистения сняг от тротоарите върху уличните платна. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от инспектората и припомниха, че е неразрешено още да се натрупва сняг до стволовете на дървета и до спирки на всеобщия градски превоз.
Във връзка с настъпилия зимен сезон, Общинският инспекторат в Карлово моли жителите прецизно да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата и да не паркират колите си по съществени пътни артерии, тъй като по този начин попречват работата на техниката и затрудняват снегопочистването.
Най-критичните места са бул. „ Освобождение ”, ул. „ Ген. Карцов ”, ул. „ Александър Стамболийски ”, ул. „ Хан Крум ”, ул. „ Юмрукчал “ и ул. „ Криволак ”. От инспектората подсетиха още, че при снеговалеж и замръзване, ръководителите на институции, еднолични компании, търговски сдружения, притежатели на парцели и шефове на етажна благосъстоятелност са длъжни да провеждат навреме и непрекъснато разчистване на прилежащите към парцелите тротоари и работни площадки, както и отстраняването на ледени висулки и щръкнал сняг.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР