Караниците са неизменна част и от най-щастливите връзки. Дори старите

...
Караниците са неизменна част и от най-щастливите връзки. Дори старите
Коментари Харесай

Какво всъщност казваме, когато се караме с любимия човек?

Караниците са неизменима част и от най-щастливите връзки. Дори старите хора споделят, че връзките, в които има кавги, има и обич и устояват на времето и че човек би трябвало да се тормози от скучните монотонни връзки, а не от тези, в които има буйни дискусии… 

 

В тези моменти, в които сме ядосани, изричаме доста неща, само че какво се крие зад думите ни? Ако мъжете можеха да схванат посланията ни, бихме си икономисали доста недоразумения, само че имайте поради, че те са устроени по-различно от нас и одобряват нещата безусловно, мъчно им е да разшифроват метода, по който действат женските ни мозъци. 

 

“Не желая да се виждаш с тази жена! ” или “Върви при някоя друга, като не ме харесваш ” – Един от най-честите … Когато споделяме на обичания, че му “забраняваме ” да контактува и да демонстрира непосредственост към противоположния пол, зад това се крие “Страхувам се да не те загубя… че ще намериш по-привлекателна от мен и към този момент няма да бъда същата за теб. ”, “Кажи ми, че съм единствена и за теб няма друга и ми го докажи ”. 

 

“Ще ида при различен, като не ми обръщаш внимание ” – Никоя жена, която е решила да изневерява, няма да иде и да го съобщи на половинката си, тъй че зад сходни реплики се крие по-скоро желанието да стреснем колегата, да се тормози, че може да ни изгуби и да стартира да се старае повече… Всъщност споделяме “Искам да съм с теб и единствено с теб, само че желая вниманието ти да е единствено за мен и да си по-романтичен ”.

 

“Ще си взема багажа и ще си потегли ” – Ако една жена го споделя, само че не го подхваща, или се колебае, или има поради следното: “Ще се престоря, че си потеглям, тъй като се надявам да ме последваш и да ми кажеш “Остани ” и да ми покажеш какъв брой доста ме обичаш и не можеш без мен ”. Както се споделя: “Ще ходя постепенно, тъй че да можеш да ме настигнеш ”.

 

“Ти към този момент не ме обичаш ” – С тези думи чакаме да чуем, че това не е правилно и да получим увещание, че към момента сме скъпи и значими за. Че любовта ни е взаимна и мощна. “Покажи ми, че към момента ме обичаш и държиш на мен. Не разчитай, че ще се досетя, нуждая се да го слушам непрекъснато и да го чувствам, с цел да бъда спокойна ”. 

 

“Не си мисли, че не мога без теб ” – “Всъщност, в действителност не мога, само че би трябвало да запазя достолепието си и не трябва да ти го признавам. Трябва да ме мислиш за горда и самостоятелна, а не за безпомощна и слаба. Надявам се, че и ти не можеш без мен ”…

 

“Като не ме харесваш, тръгни си ” – С това споделяме: “Никога не го прави, не си отивай, желая да чуя, че няма да го направиш, тъй като съм всичко, което искаш ”. 

 

Очевидно е, че доста постоянно споделяме тъкмо противоположното на това, което мислим, само че не с манипулативна цел, може даже да не си даваме сметка и да е несъзнателно… само че не трябва да забравяме, че някои думи се помнят цялостен живот и би трябвало деликатно да боравим с тях, с цел да не бъдем неправилно разбрани и да не нараним индивида, който обичаме. Защото любовта е благосъстояние, за което би трябвало да се борим всеки ден.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР