Каракачанка предизвика паника в пловдивското село Белащица.По думите на майка

...
Каракачанка предизвика паника в пловдивското село Белащица.По думите на майка
Коментари Харесай

Каракачанка подгони дете в пловдивско село, другите се разбягаха

Каракачанка провокира суматоха в пловдивското село Белащица.

По думите на майка от обитаемото място огромното куче подгонило дете и " му скочило на гърба ". Вили С. споделя за обстановката в група на селото в Мрежата.

" За повторно ми се случва да се чудя къде да скрия децата си! ", стартира обявата си тя, като се надява разказът ѝ за случката да стигне до стопанина на четириногото.

Дете тичало в парка на Белащица, когато го забелязало кучето. То тръгнало след него и му скочило на гърба, твърди Вили С. Останалите деца се разбягали обезпокоени, катерейки се нависоко.

" Хора, бъдете деликатни с домашните любимци, не на всички им е прелестно да се търка в тях толкоз огромно куче. Добро ли е, неприятно ли е - притежателят си знае, аз нямам предпочитание да разбирам. Дано да не е редовно това тичане от у дома, тъй като е извънредно ", написа Вили С.

Други също са станали очевидци на случая, споделяйки усещанията си.

" Днес това куче изплаши всички деца на парка. И ние бяхме, и при нас пристигна, бутна храната на детето от ръцете и избяга, не е редно! Или най-малко да си ги търсят кучетата! Не им е мястото на детската площадка! ", написа Йоана В.

" Ако не се вземат ограничения незабавно, ще има последици! Как може такова безхаберие за здравето и живота на децата ни?! Пускайте тъжби в Общината, а не във ФБ! Хайде властимащите да се задействат! ", приканва Таня Т.

Вижте и цялата обява, споделена от Вили С.:

" Добър вечер на всички. Имам една молба и нека да стигне и до притежателя също. Става въпрос за куче порода каракачанка (ако не е, ме поправете) За повторно ми се случва да се чудя къде да скрия децата си!

Днес това беше върха на сладоледа.  Освен че се чудя по какъв начин да опазя количката с бебето, ами огромното си дете.

Друго по-голямо тича в парка, това куче като го видя и потегли да бяга след него и му скочи на гърба, други деца се качиха нависоко.

Кой където откри. Хора, бъдете деликатни с домашните любимци, не на всички им е прелестно да се търка в тях толкоз огромно куче. Добро ли е, неприятно ли е -  притежателят си знае, аз нямам предпочитание да разбирам. Дано да не е редовно това тичане от у дома, тъй като е извънредно. Благодаря, че ме изчетохте. "

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР