Карабинери закопчаха секси българки докато обират туристи в италианския курорт

...
Карабинери закопчаха секси българки докато обират туристи в италианския курорт
Коментари Харесай

Карабинери закопчаха секси български джебчийки в Италия

Карабинери закопчаха секси българки до момента в който обират туристи в италианския курорт Бардолино, написа " Телеграф ". Акцията станала преди 3 дни, а през днешния ден се чака да бъде произнесена присъдата на нашите сънароднички.

Приличаха на две положителни девойки, никой не би ги заподозрял. Облечени бяха в дънки, секси блузки, маратонки и изглеждаха доста милички, описаха пострадали. Мацките са към 20-годишни, едната брюнетка, а другата синеока русокоска.

В събота, когато седмичният пазар в Бардолино се пукал по шевовете, джебчийките бродели на лов за плячка. Точно тогава се провела акцията на карабинерите. Те ги хванали на мястото на престъплението, до момента в който едната крадла взимала портфейла на екскурзиант. При разпита девойките отказали да разкрият от къде имат 1000 евро и пет портмонета в джобовете си.

Българките били изправени пред съда във Верона. По неофициални данни е било взето решение за възбрана на пребиваването на едното момиче в италианската провинция. Днес се чака да бъде приета присъдата.

Източници настояват, че девойките са били на хотел, т.е. не са живеели непрекъснато в Италия. Разследващи допускат, че непрекъснатото им местопребиваване е Германия, само че са отскачали до Бардолино на лов за жертви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР