Капитанката на националният ни волейболен отбор Елица Василева и нейният

...
Капитанката на националният ни волейболен отбор Елица Василева и нейният
Коментари Харесай

Ели Василева и Новара с изненадващо отпадане от Купата на Италия

Капитанката на националният ни волейболен тим Елица Василева и нейният Игор Горгондзола (Новара) малко изненадващо отпаднаха още на 1/4-финалите на шампионата за Купата на Италия. Василева и компания поведоха вкъщи на Сауджела (Монца) след разгромното 25:12 в първия гейм, само че в последна сметка позволиха поврат и отстъпиха с 1:3 (25:12, 18:25, 21:25, 20:25) в мач от 1/4-финалите на шампионата, игран довечера пред към 3000 фенове в зала " Пала Игор Горгондзола ".

По този метод Новара, който завоюва Купата през предишния сезон, сдаде трофея. Монца пък се класира за финалната четворка на шампионата този уикенд, като на полуфиналите ще спори с домакините от Унет И-Уърк (Бусто Арсицио). В другата полуфинална среща един против различен ще излязат първенеца Имоко Волей (Конеляно) и Савино Дел Бене (Скандичи).

Ели Василева игра цялостен мач за Новара и приключи със скромните 9 точки (1 блок, 38% успеваемост в офанзива и 46% положително посрещане) . Най-резултатна пък бе още веднъж опитната сръбкиня Йована Бракочевич с 12 точки (1 блок, 1 ас и 26% успеваемост в атака). За отбора на Монца влязлата като запаса американка Катрин Плъмър (2 блока и 62% успеваемост в атака) и нидерландската националка Флуурте Майнерс (3 блока, 2 аса, 24% успеваемост в офанзива и 55% положително посрещане) осъществиха 15 и 14 точки за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР