Капитанът на ЦСКА Юрген Матей получи срещу Хебър деветия си

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей получи срещу Хебър деветия си
Коментари Харесай

Матей аут за следващите два мача на ЦСКА

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей получи против Хебър деветия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде осъден за идните два мача на отбора. В понеделник от 20:15 часа " армейците " посрещат Ботев (Враца), а по-късно в първата среща от плейофите те още веднъж ще са домакини. Все още обаче не е ясно кой ще бъде противник, като това зависи от крайните позиции в постоянния сезон.

Двубоя с врачани ще пропусне и вратарят Густаво Бусато, който съзнателно си изкара пети жълт картон за бавене на времето при резултат 4:0, като по този метод ще бъде на линия за решителните мачове от сезона.
 Хебър - ЦСКА 0:4 в мач от efbet Лига
ЦСКА разруши Хебър на Любо Пенев в навечерието на 75-годишнината си

" Армейците " с 11-та поредна победа като гост

Застрашени от наказания при " алените " не престават да са четирима играчи - Тибо Вион, който е с 8 публични предизвестия и също виси на косъм за наказване от два мача, както и Енес Махмутович, Иван Турицов и Станислав Шопов са с по 4 жълти картона, напомня " Тема спорт ".

В гостуването на Хебър своите наказания изтърпяха Джонатан Линдсет и Марселино Кареасо. Те ще се завърнат в състава на Саша Илич против Ботев (Враца) в понеделник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР