Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей подкрепи своя съотборник

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей подкрепи своя съотборник
Коментари Харесай

Матей: Гадно е, неприятно е! Турицов заслужава уважение

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей поддържа своя съотборник Иван Турицов, който пропусна дузпа в 102-ата минута и поради това “червените ” приключиха 1:1 при семейството си на ЦСКА 1948.
 Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута
“Направихме нещата по-трудни за нас. Първото полувреме бяхме нервни. Вкарахме гол, само че и допуснахме подобен. Сега всичко остава в непознати ръце и чакаме идващия мач.

Аз бях в същата позиция след мача с Локомотив (Пловдив). Ситуацията е извънредно сложна, и на мен ми се случи същото. Самия факт, че се нагърби с осъществяването - заслужава почитание. Гадно е, неприятно е ”, сподели Матей във връзка изпуснатия 11-метров углавен удар.

“Боли ме коляното, откакто пробвах да изчистя една топка. Ще изчакаме понеделник, с цел да мина по-обстойни прегледи ”, обясни обстановката с травмата си Матей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР