Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев ще подпише нов договор с

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев ще подпише нов договор с
Коментари Харесай

Нов договор за капитана на ЦСКА-София

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев ще подпише нов контракт с клуба, написа " Тема Спорт ". Настоящият му бе до края на шампионата, само че бранителят ще остане и през идващия сезон. 34-годишният Занев е най-опитният в състава. Той ще продължи да работи в центъра на отбраната, където бе изместен през тази акция. Поне до края на сезона се обрисува бранителят да си партнира най-често с Валентин Антов или Пламен Гълъбов.

От началото на 2020-а опитният бранител записа 2 участия, само че бе осъден и след двата мача. Секунди след края на дербито с Левски той си изпусна нервите против съдията Георги Кабаков, заради което му беше вдигнат червен картон. Занев беше глобен за два дуела и пропусна тези с Ботев (Пловдив) и Царско село, а също така висеше с 4 жълти картона. При завръщането си против Ботев (Враца) за Купата на България той получи 5-и и беше осъден за срещата с Берое.

След като Николай Бодуров изпадна в недружелюбност през предишното лято, точно Занев наследи капитанската лента, макар че бе притеглен при започване на сезона. Той на процедура тренираше с " алените " от месец април, откакто остана без клуб. Занапред Занев ще остане капитан, а поради идната разлъка с Рубен Пинто, втори в йерархията ще бъде Кристиян Малинов, до момента в който Антов ще е трети.

ЦСКА-София ще задържи за идващия сезон и вратаря Густаво Бусато, който също е с изтичащ през лятото контракт, с алтернатива за удължаването му. Контрактите на Рубен Пинто и Едвин Джеси са до края на сезона и двамата няма да останат. Вероятно ще има и още чужденци, които ще разтогнат с ЦСКА-София. Сред тях е Томи Юрич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР