Тази вечер Дидие Дешан ще обяви по френския канал TF1

...
Тази вечер Дидие Дешан ще обяви по френския канал TF1
Коментари Харесай

Може ли Брадли Баркола да направи своя дебют с екипа на Франция, Дешан обявява списъка за Евро 2024

Тази вечер Дидие Дешан ще разгласи по френския канал TF1 листата с определените играчи за европейското състезание в Германия от 14 юни до 14 юли.

Според Le Parisien измежду 26-имата футболисти, би трябвало да попадне и " парижанинът " Брадли Баркола. Първата повиквателна за 21-годишния нападател не би била същинска изненада поради изявите му с първенеца на страната ПСЖ през последните няколко месеца. Снощи той означи единия от головете в мача с Ница, приключил 2:1 за столичани.

Разширяването на описите до 26-има души би било в интерес на някогашния състезател на Олимпик Лион, който не беше определен за мачовете на " петлите " против Чили и Германия през март макар отсъствието на Кингсли Коман заради травма.

Роденият във Вилюрбан състезател стана голмайстор за ПСЖ в първия осминафинал против Реал Сосиедад (2:0) в Шампионската лига, способства за триумфа на ПСЖ против Барселона (1:4) на четвъртфиналите и продължи с отличните си изяви и в полуфиналните срещи против Борусия Дортмунд, макар отрицателния краен резултат за отбора му.

Първата повиквателна за младия нападател, притеглен за 50 милиона евро от ПСЖ при започване на сезона, би била чудесна премия за сполучливия му сезон, написа Le Parisien



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР