Капитанът на ЦСКА-София и националният отбор Петър Занев, който заедно

...
Капитанът на ЦСКА-София и националният отбор Петър Занев, който заедно
Коментари Харесай

Петър Занев вече няма симптоми за COVID-19

Капитанът на ЦСКА-София и националният тим Петър Занев, който дружно със съотборника си Ахмед Ахмедов беше диагностициран с ковид, към този момент се усеща добре и няма никакви признаци.

" Изминават към този момент 4-5 дни от позитивната ми проба. Вече нямам температура. Надявам се да се усъвършенствам, само че още не дръзвам да се развеселявам, тъй като всички четем информации за ковид и какъв брой бързо се трансформират положенията. В непрекъснат контакт съм с персоналния си доктор и нека всичко да е наред. Ахмед е добре, той също няма признаци ", сподели Занев пред " Тема Спорт ".

Левият защитник не е бил контактен и се е прибрал непосредствено у дома от лагера на националите след позитивния резултат. " Чувствам се по-добре, в сравнение с първите 2-3 дни. Ако тестът ми е негативна след 14-дневната карантина, ще възобновя незабавно тренировки. Има графици, които би трябвало да се съблюдават, както и указания от РЗИ ", споделя още Занев, който е бил сюрпризиран от позитивния си тест.

" Преди това изкарах тежък грип, всички признаци бяха налице, само че и четирите ми проби бяха негативни. И тъкмо когато се излекувах, внезапно ми излезе позитивна проба. Имам някакви подозрения, само че не знам каква е истината. Странно е. Сега си заставам у дома, виждам всичко да минава по-леко и очаквам да дойдат от РЗИ да ми вземат нова проба ", разяснява още Занев, който чака победа за ЦСКА-София против Черно море в съботното посещение във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР