Капитанът на - София Юрген Матей, който в края на

...
Капитанът на - София Юрген Матей, който в края на
Коментари Харесай

Юрген Матей: ЦСКА ми даде възможността да се боря за шампионската титла

Капитанът на - София Юрген Матей, който в края на предходната календарна година донесе успеха на " алените " против Лудогорец и остави жива интригата за шампионската купа, бе определен за състезател №1 на месец декември.


Нидерландският защитник означи единственото попадение против " орлите ", с което остави своя отбор единствено на 2 точки от водача в efbet Лига.

Матей разяснява миналия лагер на " алените " в Турция, както и идната борба с разградчани за първото място.

" Благодаря за премията. Когато пристигнах тук, не чаках да печеля самостоятелни оценки. Сега се надявам да печелим доста награди с тима. 
Прекарахме много време на лагера в Турция, подготвяйки се кондиционно. Всички сме подготвени за шампионата и го чакаме с неспокойствие ", стартира Матей.

" Когато пристигнах от Нидерландия, играх в тим от средата на таблицата. ми даде опция да направя нещо доста повече - да се боря за шампионската купа. Това ме убеди да остана, тъй като клубът ми даде доста. Аз желая да им дам още повече. Работата ми тук не е завършила. 

Не беше мъчно да взема решението да продължа контракта си с. За момента желая да остана тук.

 Две от звездите подписаха нови контракти с ЦСКА - София Две от звездите подписаха нови контракти с ЦСКА - София
Всеки ден в Турция тренирахме по 2 пъти. Сутрешната подготовка беше по-тежка, трябваше да тичаме повече. Не съм човек, който обича да търча без топка. Беше тежък интервал персонално за мен.
Имаме качество в състава, само че с цел да печелим мачове, е нужно да сме добре и физически ", продължи " аленият " капитан.

" Разделихме се с двама доста положителни централни бранители през паузата (Карол Метс и Пламен Гълъбов). Радвам се, че Мено се завърна. Когато играем, даваме всичко от себе си, с цел да създадем избора на старши треньора по-труден. Мисля, че и с Томас Лам се представихме добре през първата част от сезона. 

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР