Капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов отбеляза слабото второ полувреме,

...
Капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов отбеляза слабото второ полувреме,
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Ако ЦСКА беше в пълен състав, разликата щеше да е 20 за тях

Капитанът на Рилски състезател Чавдар Костов означи слабото второ полувреме, което неговият отбор изигра при успеха над ЦСКА с 84:72 в среща от четвъртия кръг на НБЛ. Самоковци съумяха да пречупят съпротивата на противника си със мощна серия в последната четвърт и да запишат четвъртата си поредна победа в шампионата.
 Рилски наказа грешките на ЦСКА и продължи съвършения си ход в НБЛ Рилски наказа грешките на ЦСКА и продължи съвършения си ход в НБЛ
“Второто полувреме си го проспахме. Играхме доста едва. Разликата не е действителна, тъй като мачът можеше да се реши в границите на две-три точки. Имахме шанс да вкараме, те изпуснаха. Започнахме мача доста нападателно, само че внезапно тази експанзия изчезна. Влязохме в едно такова движение, което на тях им отговаряше и по тази причина се приближиха толкоз покрай нас. 

Това не ни е първи мач, който изиграваме по този метод. Ще се опитаме да го премахнем това нещо, тъй като в случай че ЦСКА беше в цялостен състав или играем против по-добър тим, разликата щеше да е 20 за тях. В шампионата играем добре - бием с 15-20, 6-7. Проблемът е, че в Европа получаваме такива огромни загуби. Там тимовете не са на равнището на българския баскетбол. Трябва да надграждаме и да играем по-концентрирано. Треньорите би трябвало да вземат някакви ограничения ”, сподели Костов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР