Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава

...
Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава
Коментари Харесай

България без Димитров и Андреев срещу Казахстан за Купа Дейвис

Капитанът на националния тим по тенис Валентин Димов разгласи състава за мача против Казахстан от Световна група I на шампионата за Купа Дейвис. В него не попадат първите две ракети на България Григор Димитров (номер 19 в света) и Адриан Андреев (номер 190 в света).


Страната ни ще бъде хазаин на срещата от международното отборно състезание за мъже на 16-17 септември в София. Двубоят ще се играе на клей на БНТЦ в Борисовата градина. Мачовете на 16 септември (събота) ще стартират в 12.00 часа, а на 17 септември (неделя) в 11.00 часа.

В отбора са включени Димитър Кузманов (№191 в международната ранглиста), Александър Лазаров (№391), Пьотр Нестеров (№733), Александър Донски (№788) и Янаки Милев (№561). Първите четирима класираха тима ни в Световна група I, печелейки изрично с 3-1 победи като посетител на Нова Зеландия. За присъединяване като част от разширения състав на националния отбор е поканен Илиян Радулов (№6 в международната класация за юноши).

Отборът ще се събере на лагер от 11 септември в БНТЦ. До 24 часа преди началото на срещата могат да бъдат направени две промени в състава. Асистенти на Валентин Димов ще бъдат кондиционният треньор Кирил Симеонов, масажистът Любомир Панев и лекарят на тима проф. доктор Георги Попов.

Първа ракета на Казахстан е Александър Бублик №29 в международната класация. Тимофей Скатов е №125 в света, а Михаил Кукушкин е №246. На двойки Казахстан разчита на Александър Недовесов (№46 двойки) и Андрей Голубьов (№66 двойки).

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР