Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава

...
Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава
Коментари Харесай

Капитанът Валентин Димов определи състава за историческия сблъсък с Казахстан за Купа Дейвис

Капитанът на националния тим по тенис Валентин Димов разгласи състава за мача против Казахстан от Световна група I на шампионата за Купа " Дейвис ". България ще бъде хазаин на срещата от международното отборно състезание за мъже на 16-17 септември в София. Двубоят ще се играе на клей на кортовете на Българския народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина. Мачовете на 16 септември (събота) ще стартират в 12.00 часа, а на 17 септември (неделя) в 11.00 часа.

В българският отбор са включени Димитър Кузманов (№191 в международната ранглиста), Александър Лазаров (№391), Пьотр Нестеров (№733), Александър Донски (№788) и Янаки Милев (№561). Първите четирима класираха тима ни в Световна група I, печелейки изрично с 3-1 победи като посетител на Нова Зеландия. За присъединяване като част от разширения състав на националния отбор е поканен и Илиян Радулов (№6 в международната класация за юноши).

Отборът ще се събере на лагер от 11 септември в БНТЦ. До 24 часа преди началото на срещата могат да бъдат направени две промени в състава.

Асистенти на Валентин Димов ще бъдат кондиционният треньор Кирил Симеонов, масажистът Любомир Панев и лекарят на тима проф. доктор Георги Попов.

Първа ракета на Казахстан е Александър Бублик, който е №29 в международната класация. Тимофей Скатов е № 125 в света, а Михаил Кукушкин е № 246. На двойки Казахстан ще разчита на Александър Недовесов № 46 двойки и Андрей Голубьов № 66 двойки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР