Kапитанът на националния отбор по кикбокс на България - Атанас

...
Kапитанът на националния отбор по кикбокс на България - Атанас
Коментари Харесай

Атанас Божилов дава реванш на румънец на SENSHI 6

Kапитанът на националния тим по кикбокс на България - Атанас Божилов, ще се бие с румънеца Алин Кимпан на SENSHI 6, оповестява boec.bg. Двамата премериха сили в дебютната галавечер на веригата преди 2 години.

Тогава Наката показва класа и пречупи съпротивата на коравия кикбоксьор. Реваншът е в петък (21 август) в Камчия. Битката още веднъж е по разпоредбите на кикбокса жанр К-1 в категория до 75 кг.

Божилов е собственик на международния пояс в кат. до 71.8 кг от април 2019 година, когато надигра беларусина Макс Сподаренко в дуел на арената на SENSHI. Това ще му е пето присъединяване на влиятелните бойни галавечери, като досега записа четири забележителни победи.

Наката е отличник и по кикбокс за експерти на Kickboxing Grand Prix в категория до 72.5 кг от 2018. Миналата година беше номиниран за премията Спортист на годината за Бургас. Миналия декември родният ас получи и специфичната премия на " Boec.BG " за принос към развиването и популяризирането на бойните спортове и изкуства по време на годишната гала " Златен пояс ".

Кимпан е нееднократен първенец по кикбокс на Румъния. Има медали от редица интернационалните надпревари и този път е решен да пречупи съпротивата на родния топ войник. След загубата от Атанас Божилов в първото издание на SENSHI подвигна още повече равнището и не би трябвало да бъде подценяван.

Всичко най-интересно към шестото издание на бойните галавечери можете да откриете на уеб страницата Boec.BG или на уеб страницата на SENSHI - https://senshi.com/, както и в обществените мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala и https://www.instagram.com/senshi.gala.

SENSHI 6 гледайте онлайн по Boec.BG и boec.com, по американската онлaйн телевизия FITE TV. Бойната галавечер може да наблюдавате и по Max Sport, които са формален спонсор на събитието.

Медийни сътрудници на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.BG, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Superkarate.ru, Rsbi.ru.
 KWU International Professional League със серия майсторски тренировки отпред със международни бойни величия
KWU International Professional League със серия майсторски тренировки отпред със международни бойни величия

Семинарите на лигата се организират в границите на 14-ия Международен подготвителен киокушин лагер в Камчия
 Снимка 492898
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР