Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Невяна Владинова

...
Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Невяна Владинова
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Дадох много на спорта, взех много от него и е време да се оттегля като гимнастичка

Капитанът на националния тим по художествена гимнастика самостоятелно Невяна Владинова съобщи, че е задоволена от постигнатото в спорта. Грацията ще приключи спортната си кариера след олимпийските игри в Токио следващата година.

Владинова беше посетител в предаването " Търси се " по БТВ.

" Много обичам гимнастиката. За мен тя е целият живот, само че въпреки всичко в миналото би трябвало да спреш. Аз взех това решение. Но аз дадох доста на спорта, взех доста от него и е време да се отдръпва като гимнастичка, само че сигурно ще остана в спорта и ще оказвам помощ с каквото мога. Вече пристигам по-млади, по-талантливи и по-добри състезателки ", сподели гимнастичката.

" Почти всичките си фантазии в спорта сбъднах, най-голямата естествено беше да вземам участие на олимпиадата. Това е едно незабравимо прекарване и съм безусловно задоволена от това, което съм постигнала. Най-силните ми качества са самообладание, в никакъв случай да не се отхвърлям, да се боря до последно и убеденост ", добави Владинова.

Когато е едвам на 12 години тя се мести от родния си град Плевен в столицата, с цел да се занимава професионално с художествена гимнастика. Благодарение на гения и нейния голям труд, тя съумява да реализира едни от най-високите резултати в гимнастиката. Печели медали от международни и европейски шампионати, Световни купи и Гран При шампионати, а на олимпиадата в Рио де Женейро е единствената представителка на България в самостоятелната конкуренция. В живота тя е доста спокоен човек с неповторимо възприятие за комизъм. Тя е момиче, което сбъдва най-съкровената си фантазия - да бъде шампионка по художествена гимнастика и което е влюбено вечно в този спорт.  Художествена гимнастика - контролно @@@
С нея доста елементарно се работи, тя има един доста лек темперамент. Преминали сме през доста тежки моменти през тези години. Възхищавам й се за това, че в никакъв случай не се отхвърля. Чувствам я като мое дете, тя е доста интелигентна и мъдра. Тя е доста правилен човек, желая да и благодаря за любовта й към спорта ", сподели в предаването мениджърът на женския тим самостоятелно Бранимира Маркова.

Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР