Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов се надява

...
Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов се надява
Коментари Харесай

Десподов: Играем атакуващо и без страх, но нямаме късмет

Капитанът на националния тим по футбол Кирил Десподов се надява на победа в утрешния дуел с Литва в София от евроквалификациите.

Офанзивният футболист изрази мнение, че в последните срещи отборът ни е играл добре, само че не е имал шанс и по тази причина не е спечелил.

" Всички чакат от нас да спечелим този мач с лекост. Няма лесни мачове, това е действителността. Литва там не успяхме да ги победим, дадохме всичко от себе си. Надявам се да ни влязат ситуациите и да се поздравим с триумф.

Не мисля, че тимът играе неприятно, а играе атакуващо и без боязън. Няма резултати, само че в случай че погледнете последните мачове - малшанс в последните минути да получим гол.

Всички знаем, че всичко е отрицателно към нас сега. По-опитните в тима се опитваме да приказваме с по-младите, че единствено с победи можем да върнем доверието към нас ", сподели Десподов.
 Младен Кръстаич: Победа - това е моят ултиматум към играчите
Младен Кръстаич: Победа - това е моят ултиматум към играчите

Сърбинът коментрира идният мач против Литва

" От две години не сме играли на " Васил Левски ". Хубаво е да се върнем тук, само че мисля, че и на другите стадион не беше неприятно. Надявам се на следващия ден да се завърнем с победа. Ние би трябвало да имаме вяра в себе си и да имаме вяра, че ще отбележим голове. Гледаме напред ", разяснява Кирил Десподов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР