Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов е близо

...
Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов е близо
Коментари Харесай

Ивелин Попов е близо до преминаване под наем в "Рубин"

Капитанът на националния тим по футбол Ивелин Попов е покрай прекосяване чартърен в " Рубин " (Казан). Халфът на " Спартак " (Москва) не получава доста шансове и желае да смени ситуацията.

" До началото на идната седмица би трябвало да завършвам прекосяването си чартърен. Почти всичко е готово ", разяснява Попов пред " Дневник ".

Той има контракт със " Спартак " до лятото на 2019 година, а очертаващият му трансфер се удостоверява от обстоятелството, че Попов не отпътува с отбора си на последния предварителен лагер в Сочи.

Футболист №1 на България за 2015, 2016 и 2017 година стана първенец със " Спартак " през предишния сезон, все пак треньорът Масимо Карера не разчита на българина като на главен футболист. През шампионския сезон Попов изигра 24 мача във всички шампионати, само че нито един път не беше оставен от италианеца по 90 минути на терена.

В актуалната акция капитанът на националния тим има 21 мача във всички шампионати, в които стартира като титуляр в 12, само че единствено в три от тях престоя по 90 минути на терена.

В 76 мача за най-популярния съветски тим Ивелин Попов има осем попадения и 13 асистенции. Освен купата, той завоюва и Суперкупата на Русия, когато направи мощен мач против " Локомотив " (Москва).

Според " Спорт експрес " Попов не е бил включен в контролните срещи на " Спартак " в испанския курорт Марбея поради решение на управлението.

Двукратният първенец на Премиер лигата " Рубин " се намира на 11-о място сега и не е в най-хубавото си положение. Треньор е Курбан Бердиев, който година по-рано изведе " Ростов " до сензационно второ място в шампионата. Именно Бердиев направи " Рубин " първенец през 2008 и 2009 година

В Казан сред 2014 и 2016 година играеше някогашният български национал Благой Георгиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР