Капитанът на националния отбор Николай Михайлов заяви, че футболът не

...
Капитанът на националния отбор Николай Михайлов заяви, че футболът не
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Да си погледнем първо държавата и тогава да говорим за футбол

Капитанът на националния тим Николай Михайлов съобщи, че футболът не трябва да бъде поставян преди всичко, когато всичко в страната е с краката наобратно. Коментарът му идва на фона нулевото тъждество с Грузия в Тбилиси в Лигата на нациите през вчерашния ден, написа.

" Хейтърството е превзело цялата ни страна, не българския футбол. Политика, стопанска система, виждате, държавно управление... Всичко е наобратно с краката, цялата ни страна. Обаче Цар футбол постоянно е най-интересен. Да си погледнем първо страната и тогава да приказваме за футбол ", сподели синът на президента на БФС Борислав Михайлов пред Българска национална телевизия.

" Зрителите можем да ги върнем по трибуните единствено и само с добра игра и с победи. Когато хората видят живец тима, те ще го поддържат. Убеден съм! Ние сме си отговорни за отрицателната конюнктура, в която се намираме и сами би трябвало да излезем от нея ", добави националът.

По думите му " всеки идва да дава максимума за този тим, пред тв приемника е доста елементарно да критикуваш ". " Много играчи се смениха през последните години, това е действителността. Надявам се през лятото повече играчи да преминат в чужбина, с цел да вдигнат равнището. Трябва да се борим и да работим, това е действителността. Трябва ни още класа ", безапелационен е Михайлов. България остава на третото място в групата си след три равенства.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР