Капитанът на националния отбор на Франция Юго Лорис имаше някои

...
Капитанът на националния отбор на Франция Юго Лорис имаше някои
Коментари Харесай

Юго Лорис: Това беше почти като боксов мач

Капитанът на националния тим на Франция Юго Лорис имаше някои фантастични изяви във финала на Световното състезание, само че не бе по този начин безапелационен при дузпите в края и " петлите " отстъпиха на новия международен първенец Аржентина.

" Реагирахме по време на финала. Това беше съвсем като боксов мач, ударите следваха един след различен. Единственото страдание, което можем да имаме, е, че изцяло пропуснахме първото полувреме. Но не се оставихме. Трябваше да има победител и това се дефинира след дузпи. Беше грубо. Чувстваме се празни сега. Почти един месец бяхме тук.

Можехме да се откажем при 0:2, само че продължихме да имаме вяра и бяхме покрай цялостен поврат. Но очевидно ориста не искаше да ни се усмихне. Това състояние в 120-ата минута можеше да бъде 4:3 за нас... Трябва да поздравим аржентинците, които направиха огромен шампионат и огромен край ", сподели футболистът на Тотнъм пред телевизия TF1.

" Не е в този момент моментът да приказваме за бъдещето ми. Трябва да мине време, да видя нещата от различен ъгъл и ще отговоря. Това беше мъчителна вечер за всички играчи, за щаба, за последователите, макар че направихме огромен мач. Но това е болката да загубиш ", сподели още Юго Лорис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР