Капитанът на националния отбор Кирил Десподов заяви, че е жалко

...
Капитанът на националния отбор Кирил Десподов заяви, че е жалко
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Жалко е, има невинни ранени хора

Капитанът на националния тим Кирил Десподов съобщи, че е тъпо случилото се към подстъпите на стадион „ Васил Левски “. Крилото на ПАОК дефинира равенството с Унгария като добър мач

„ Видях в обществените мрежи. Много тъпо...Не приказваме единствено за футбола, а и за България. Невинни хора ранени. Ние желаеме почитателите по трибуните. Да идват и да ни поддържат, никой не желае празен стадион “.

„ Щом има ексцесии с полиция и отвън стадиона, значи нещата излизат отвън надзор. Не е бил кротичък митинг. Няма по какъв начин да изричаме позиции. За нас е значимо да си изиграем мача. Тези неща, които се случват, не зависят от нас “.

„ По принцип не желая да влизам в неща, които не зависят от мен. Феновете имат тяхна си идея. Бих призовал хората да няма такива неща на и отвън стадионите. Само можем да загубим. След тези ексцесии ще се прочуем на всички места. Не е добре за страната. Не мога да кажа нищо на тези хиляди “.

„ Определено ни е гняв доста. Трети следващ мач ни се случва. Днес показахме, че можем да се борим против най-хубавите. Най-важно беше да си оставим егото. Има какво да работим. Ще създадем разбор, чака ни тежък мач със Сърбия “.

„ Ако ви кажа, че не сме се повлияли – няма по какъв начин. Беше мъчно. Всички сме хора – четем, виждаме, значимото е, че запазихме успокоение и изиграхме добър мач “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР