Капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов и неговият

...
Капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов и неговият
Коментари Харесай

Виктор Йосифов и Пиаченца не успяха да спрат Перуджа

Капитанът на националния ни волейболен тим Виктор Йосифов и неговият Уиксо ЛПР (Пиаченца) записаха първа загуба в Суперлигата на Италия. " Червено-белите вълци " не съумяха да спрат мощния отбор на Сър Сейфти Конад (Перуджа) и паднаха вкъщи с 0:3 (22:25, 24:26, 22:25) в дербито на междинния 3-и кръг, играно късно нощес пред близо 3000 фенове в зала " Пала Банка ".

Така Йосифов и компания са на 4-о място във краткотрайното класиране с 4 точки след 2 победи и 1 загуба. " Червените дяволи " от Перуджа пък са втори с 3 победи от 3 мача и 9 точки, с колкото е и водача Модена. В 4-ия кръг Пиаченца ще гостува точно на водения от българския треньор Радостин Стойчев отбор на Модена, до момента в който Перуджа ще одобри Милано. Мачовете са в неделя (29 октомври) от 19,00 часа българско време.

Виктор Йосифов игра цялостен мач за Пиаченца и се регистрира с 5 точки (3 блока и 33% успеваемост в атака) . Най-резултатен за домакините пък стана френският национал Тревор Клевено с 15 точки (4 аса, 48% успеваемост в офанзива и 20% съвършено посрещане). За отбора на Перуджа сръбският ас Александър Атанасевич заби 20 точки (1 блок и 53% успеваемост в атака), само че за най-полезен състезател (MVP) на мача бе избран американският национал Аарън Ръсел, който добави 11 точки (1 ас, 71% успеваемост в офанзива и 27% съвършено посрещане) за успеха.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР