Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов отпразнува своя 32-и

...
Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов отпразнува своя 32-и
Коментари Харесай

Приятна изненада за Попето на рождения му ден

Капитанът на националния ни тим Ивелин Попов отпразнува своя 32-и рожден ден с победа. Той изведе Ростов с капитанската лента при триумфа над Сочи с 2:0, който изравни отбора му с водачите в класирането Зенит и Локомотив (Москва). Приятните страсти за българина продължиха и след дуела. Оказа се, че неговата брачна половинка Елена му е подготвила огромна изненада. Бившата попфолк звезда беше провела идването на бащата на Ивелин на стадиона. Самият халф се похвали в обществените мрежи с вълнуващата среща и благодари за всички пожелания, отправени към него за празника.

Едно от тях обаче беше много нетрадиционно и пристигна не от различен, а от наставника на Ростов Валерий Карпин. Някогашният съотборник на Любослав Пенев в Селта записа любопитно видео във връзка рождения ден на Попов.

“Попик, приветствам те за рождения ден! Желая ти най-много здраве, тъй като не ставаш по-млад, за жалост, а остаряваш. Затова се грижи за себе си, би трябвало доста да тренираш и добре да се възстановяваш, с цел да не умреш на терена! Ще плачем доста за теб. Още един път - поздрави за рождения ден и бъди здрав, това е най-важното”, пожела на българския национал Карпин не без доза възприятие за комизъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР