Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани напусна английския шампион. Това

...
Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани напусна английския шампион. Това
Коментари Харесай

Официално: Компани напусна Манчестър Сити

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани напусна британския първенец. Това бе оповестено от клуба със особено известие в формалния уебсайт на „ гражданите”.

От известието излиза наяве, че до разлъка сред двете страни се стига по решение на бранителя.

Компани бе част от отбора на „ гражданите” в продължение на 11 години, в които съумя да завоюва четири трофеи, две ФА Къп, четири Купи на Лигата и две Къмюнити шийлд. Белгиецът записа 360 мача за Сити, в които означи 20 гола.

„ Колкото и съкрушително да е за мен, пристигна времето да си потегли. В какъв сезон се отдръпвам единствено! Не усещам нищо, с изключение на признателност. Благодарен съм на всички, които ме поддържаха в това особено пътешестване, в този доста специфичен клуб. Спомням си първия ден, толкоз ясно, колкото и последния. Спомням си безграничната положителното, която получих от хората на Манчестър”, показа Компани.

„ Никога няма да не помни по какъв начин всички почитатели на Манчестър Сити останаха лоялни към мен в положителни и изключително в неприятни времена. Срещу всички прогнози, вие постоянно ме подкрепяхте и ме вдъхновявахте в никакъв случай да не се предавам. Шейх Мансур промени живота ми, както и живота на всички почитатели на Сити по света. За това ще му бъда признателен завинаги”, добави белгиецът пред формалния уебсайт на Сити.

Очаква се скоро Венсан Компани да разгласи и какво ще бъде бъдещето му.

Още по тематиката:

Мигът на насладата - ФА Къп е в ръцете на Сити

Компани: Ливърпул бе страховит, не заслужаваше да загуби купата

Компани се сбогува с Манчестър Сити
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР