Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков изрази категоричната си увереност, че

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков изрази категоричната си увереност, че
Коментари Харесай

Дяков: Валур не е от нашата класа, ще го отстраним

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков изрази безапелационната си убеденост, че отборът няма да срещне компликации да в профил исландския Валур по пътя си в елиминациите на Лига Европа. Първата среща на Ледения остров приключи наедно 1:1, само че съгласно полузащитника на реванша първенците няма да имат проблеми.

"Готвим се за победа и да продължим напред. Това за тим като нашия, е изцяло обикновено, без да недооценявам противника. Имаме упоритостта и желанието да продължим напред ", съобщи Дяков пред DIEMA SPORT в предаването "Домът на футбола " и съпостави представянето на Валур с това на Витоша Бистрица от последния кръг в efbet Лига.

"Не знам дали ще се пазят чак колкото Витоша Бистрица. Но мисля, че още веднъж ще разчитат на защитата и да ни изненадат на контраофанзива. Предполагам, че с класата си ще ги преодолеем ", добави Дяков и разяснява заканите от страна на Валур, че Лудогорец ще бъде отхвърлен.

"Не знам на какво се базира тяхното самочвуствие, ще забележим на следващия ден на терена. Изравнихме в края, само че целия мач доминирахме и си пролича кой е по-добрият тим. Затова съм убеден, че ще продължим напред ", показа още халфът и разкри, че проблемите при започване на сезона при отбора се дължат най-вече на пропуските.

"Не съм аз точният човек, който да каже кой и за какво пропуща. Наистина имаме доста положения и пропущаме доста. Трябва да работим всички и да се усъвърешенстваме. Ще работим доста, с цел да отстраном това. Този противник не е на нашето равнище и ще го отстраним. Но за идващите кръгове би трябвало да сме по-концентрирани и да внимаваме, тъй като там ни чакат доста по-сериозни съперници ", добави Дяков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР