Капитанът на Лудогорец Антон Недялков коментира развитието на “орлите, както

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков коментира развитието на “орлите, както
Коментари Харесай

Недялков: Изненадаха ме колебанията на ЦСКА, бих казал, че докосваме титлата

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков разяснява развиването на “орлите ”, както и това на противниците ЦСКА - София и Левски. Той приказва и за травмата, която го извади за 6 месеца от терените. Ето какво сподели бранителят:
 Лудогорец се проваля в една от огромните си цели Лудогорец се проваля в една от огромните си цели
“Все още страстите ни държат. Вече мислим за идващия мач. Съсредоточени сме върху идния мач. Не бих споделил, че са ни изненадали. Левски върви във възходяща линия. Чувстват се добре при Станимир Стоилов. Вървят доста добре. Радвам по тази причина. Левски, ЦСКА би трябвало да вървят нагоре, с цел да развиваме българския футбол ”, сподели Недялков за “Домът на футбола ”.

„ Все още бих споделил, че допираме купата. Има доста мачове да се изиграят. Нека да минат първите срещи от плейофите. Всички в клуба сме уверени и се надяваме да станем първенци през тази година.

Все още не мога да разясня с акуратност къде виждам разлики в работата на Шимунджа и Дамбраускас. Той държи на отговорността, на колектива. Тези неща ни липсваха през последните шест месеца. Отборът играе със сърце. Вече няма недоразуменията, които се случваха през последните шест месеца.
29  Лудогорец - Левски
За нас като експерти не ни би трябвало дълго време да се приспособяваме към даден треньор. Със сигурност изисква малко време. В развой на времето – месец, месец и малко, ти е нужно, с цел да се адаптираш към условията на даден треньор ”, продължи той.

„ Можем да кажем, че характерът и отговорността на всеки футболист, е повлиял за развиването на Лудогорец. Видяхте през последните шест месеца по какъв начин се случваха нещата. Отборите си мислеха, че могат да вземат нещо от Разград и го взимаха. Сега не е по този начин. Сега би трябвало да дадеш повече.

Малко ме изнанадаха съмненията на ЦСКА. Треньорът има разясняваше, че след Нова година ще покажат друго лице. Смутих се като ги видях в първия и втория мач. Аз си виждам моя тим, да върви напред. ЦСКА си имат управление, треньори. Те да разясняват ”, добави бранителят.

“Получих сериозна и тежка травма. Това беше едно от най-тежките неща, които са ми се случвали. Това много ме срина психически. Първите месеци не се знаеше каква е травмата. Подготовката ми мина тежко, тъй като имах болежка. Дори в този момент имам болежка, само че се усещам по-сигурен, по-уверен. Надявам се в течение на времето да съм по-добре. Шест месеца е доста време да си отвън терените.

Ако не си здрав душевен, е доста мъчно да се върнеш. Тук много добра роля изигра нашия психолог. Мисля, че съм почти добре душевен. Остава ми да си върна увереността в тренировките. На моменти си мислех да не ме пуска против Ботев Враца. Като влязох имах леко терзание, само че в течение на времето това изчезна ”, сподели още Недялков.

„ Мисля, че при Ясен Петров нещата вървят добре в националния тим. Дава убеденост на младите футболисти. Трябва ни време, с цел да свикнем с условията на треньора. Националният тим има положително бъдеще с тези млади футболисти. Важно да сме цяло, колектив ”, приключи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР