Капитанът на Локомотив (София) Евертон Джилио - Том, който вчера

...
Капитанът на Локомотив (София) Евертон Джилио - Том, който вчера
Коментари Харесай

Том: Г-н Василев ни обеща, че няма да имаме проблем със заплатите

Капитанът на Локомотив (София) Евертон Джилио - Том, който през вчерашния ден навърши 34 години съобщи, че притежателят на тима Иван Василев е подсигурил, че играчите на " червено-черните " няма да имат проблеми със заплатите.
 Локомотив (София) - Монтана @@@
" Президентът ни е доста свестен човек. Той ни сподели, че здравето е най-важното нещо за него, само че и да не се тормозим за заплатите. Имахме среща с него и ни го подсигурява. В другите клубове не знам какво е ситуацията ", сподели бразилският полузащитник.

В Локомотив (София) сега организират самостоятелни тренировки, съобразени със обстановката. На намерено и без други хора наоколо. Том засегна и обстановката в родината му Бразилия: " Вече има смъртни случаи. Преди 2 дни президентът на страната взе незабавни ограничения. Затварят се учебни заведения и заведения. Щатските шампионати няма да се доиграват. Няма да има първенци и изпадащи отбори ", разясни капитанът на Локомотив (София) пред Sportal.bg .

Том разяснява и тематиката със сънародниците му - футболистите на ПСЖ Неймар и Тиаго Силва, които се прибраха в Бразилия от една страна като Франция, която е мощно наранена от вируса сега.
 Интервю с бразилския футболист на Локомотив (София) Евертон Джилио - Том @@@
" Те имат опция да пътуват независимо с частните си самолети. Не виждам проблем в това нещо. Проблемът е за елементарните хора, за които не е хубаво да пътуват в сегашната обстановка ", разяснява той.

За край Том пожела всички да са виновни, с цел да може по-бързо да завърши неприятната обстановка в международен мащаб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР