Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира актуални теми около клуба

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира актуални теми около клуба
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Левски е над всичко, моля се за още приказни моменти

Капитанът на Левски Николай Михайлов разяснява настоящи тематики към клуба и лятната подготовка. Стражът се причисли по-късно към " сините " поради присъединяване му в мачовете на националния тим.

" Всичко е обикновено, изискванията се съвършени да се подготвим, да създадем ползотворна подготовка. Националите имахме 5-6 дни отмора да презаредим батериите. Никой не е излизал от форма, което е значимо. Чувствам се добре. Всички сме здрави. Започваме да работим, да окомплектоваме тима, тактически и физически, има задоволително време да надградим и да изглеждаме още по-добре.

Казах, че не ме интересува по какъв начин, само че желая да спечелим Купата поради нашите почитатели. Беше неповторим миг и страст след толкоз доста години да донесем трофей на " Герена ". Сега упованията ще са още по-големи. Имаме тежък противник в Европа. Започва и шампионата. Имаме и Суперкупа. Има много неща, върху които да се борим и концентрираме. Има хора, които си потеглиха. Има и нови футболисти, които би трябвало бързо да навлизат в колектива - това е наша съществена рола на по-опитните - да ги ориентираме бързо в обстановката. Мисля че няма да има никакъв проблем. Дай Боже всички да сме здрави след подготовката, да стартираме добре в шампионата, по-късно Европа и да си вървим поредно напред.
 Левски пусна билети за мача против Академия Пандев
Левски пусна билети за мача против Академия Пандев

Пропуските за дуела, плануван за събота от 18 часа на " Герена ", са с цени сред 10 и 35 лв.

ПАОК е тежък противник. Имат огромен бюджет. Имат положителни играчи. На доста високо равнище. Ние се завръщаме след много години в Европа. Надяваме се да създадем добър резултат, изключително пред нашите почитатели. В два мача всичко може да стане. Трябва да сме съвършени, с цел да излезем спечелили след двата мача.

Моите цели са да съм здрав, да оказвам помощ на Левски, да вършим по-добри игри, да трупаме сухи мрежи. Левски е над всичко и всички се стремим да оказваме помощ на Левски. Мисля че направихме постоянни 6 месеца, в този момент би трябвало да затвърдим това. уповавам се новите да вдигнат равнището и класата на тима, да означаваме още по-леко голове, тъй като имахме усложнения с това. Оттук-нататък по-малко изявленията, повече концентриране на терена. Всеки да знае какво би трябвало да прави, да се развива и да дава максимума си за това Левски да бъде там, където би трябвало.

Знам, имам вяра и се апелирам да имаме още доста приказни моменти, както края на сезона, дружно с нашите почитатели. Без тях ние сме заникъде. Благодаря им от името на целия на клуб. Надявам се да трупаме победи и хубави моменти през новия сезон ", съобщи Михайлов пред клубната телевизия.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР