Капитанът на Левски - Живко Миланов направи кратък анализ на

...
Капитанът на Левски - Живко Миланов направи кратък анализ на
Коментари Харесай

Живко Миланов: Годината не беше успешна за Левски

Капитанът на Левски - Живко Миланов направи къс разбор на годината за " синия " клуб. Бранителят е на мнение, че тимът се развива непрекъснато и ще се бори с Лудогорец за купата на България. Миланов прикани и за нови попълнения на дадени позиции. Ето какво още сподели той пред Левски ТВ:

" Годината не бе сполучлива, защото не спечелихме трофей. В Левски има изясненост. Има хора, които знаят какво желаят и това ще се отрази в позитивен проект. Искам Левски да е конкурентноспособен на Лудогорец. Дано да успеем да се преборим за шампионата ".

" Да си пожелаем следващата година да има един трофей в нашата витрина. Жребият с Лудогорец е добър, тъй като играем на нашия стадион. Ако желаеме да спечелим конкуренцията, все ще би трябвало да играем против тези тимове. Е, можеше да бъде и по-лек съперникът ".

" Отборът върви във възходяща линия. Преди година имаше промяна на управлението. През лятото пък ни напуснаха доста играчи. След идването на Хубчев и новите играчи, започнахме да построяваме нов тим. Трудно може да се направи подобен за 6 месеца. Започваме да разбираме какво желае треньорът от нас. Да не се залъгваме, още липсват класни играчи на избрани позиции. Нямаме конкуренция, което е в наш ущърб ".

" Бъдещето ми е обвързвано с Левски. До Нова година ще има повече информация ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР