Капитанът на Левски Божидар Митрев бе видимо разочарован от поражението

...
Капитанът на Левски Божидар Митрев бе видимо разочарован от поражението
Коментари Харесай

Митрев: Някои още не са разбрали какво е Левски

Капитанът на Левски Божидар Митрев бе очевидно отчаян от провалянето с 0:1 от Вадуц в първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

„ Така е, стартирахме по най-лошия метод сезона, само че хубавото на евротурнирите е, че има и реванш, който ще бъде на нашия стадион. Смятам, че ще се съберем и ще победим Вадуц. Наистина през днешния ден влязохме неприятно. Първото полувреме, може би, го подценихме и си изпатихме. Смятам, че в случай че беше по-класен противник, може би на почивката щяхме да губим с по-голям резултат. Събрахме се втората част, изпуснахме няколко шанса. Не успяхме да отбележим, само че показахме второто полувреме, че сме много по-стойностния тим “, стартира Митрев, представен от "Дарик радио ".

„ Знам какви дни ни чакат до реванша, няма да са от най-приятните. Много други хора не знаят, само че ще схванат. Длъжни сме да побеждаваме такива тимове за претенциите, които имаме и за задачите, които сме си сложили. Коварен е резултатът - тук не трябва да допускаш голове, а би трябвало да вкарвах. Днес не направихме нищо от това ", сподели вратарят.

„ Няма проблем в тима. Смятам, че сме много сплотени, дружно сме, само че в действителност някои от играчите не знаят какво е Левски. Още не са го разбрали. Видели са в мачове, само че не са усетили какво значи за левскаря мачовете от Европа “, продължи Митрев.

„ Убеден съм, че ще се осъзнаем. Няма разногласия, всичко в тима е обикновено. Всичко е платено. Затова има условия и упования, а ние през днешния ден не ги оправдахме. Имаме една седмица да го създадем и съм уверен, че ще го създадем “, приключи Митрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР