Капитанът на Барселона Анте Томич публично изрази мнението си за

...
Капитанът на Барселона Анте Томич публично изрази мнението си за
Коментари Харесай

Капитанът на Барселона даде яснота за намалените заплати на играчите

Капитанът на Барселона Анте Томич обществено изрази мнението си за редуцирането на заплати от страна на управлението на тима му. Според него не е героично за някой, който прави толкоз доста пари, да се откаже от част от тях. Заплатите на играчите на Барса бяха понижени със 70% поради пандемията от ковид.

" Трудната обстановка с ковид ни прави част от един доста по-голям тим от Барселона и като някой, който има щастието да прави толкоз пари, не е храбър акт да се откаже от част от тях спрямо това, през което минават по-бедните хора ", написа Томич в " Туитър ".

Томич изясни какво тъкмо се е случило след срещата им с ръководителите на отбора, като означи, че в интернет циркулира неточна информация.

This difficult situation with corona virus makes us a part of much bigger team then just Barca basketball and for someone who is fortunate to make so much money it is not a heroic act to give up a part of it, in comparison to what people earning less are going through.
— Ante Tomi (@AnteTomic404) March 28, 2020 " Бих желал да изясня няколко неща, защото виждам, че в медиите циркулира неточна информация. Заедно с другите капитани на отбора, Пиер Ориола и аз разговаряхме с представители на клуба преди няколко дни. И двамата приехме предлагането на клуба да понижи заплатите ни на тази първа среща. След това споделихме предложнието с нашите съотборници и им казахме да споделят своите самостоятелни решения на баскетболния шеф ", добави 33-годишният център.

Томич добави, че първичната информация, обвързвана с неодобрение на Пау Рибас, не е вярна - " От това, което знам, доста други играчи са приели предлагането на клуба, като информацията, че Пау Рибас е отхвърлил предлагането, е неточна. "  Играчи на Барселона гневни поради приключване на информация
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР