Капитанът на АржентинаЛионел Меси, подобно на всички свои съотборници, силно

...
Капитанът на АржентинаЛионел Меси, подобно на всички свои съотборници, силно
Коментари Харесай

Ето първо с кого Меси отпразнува класирането за полуфинала

Капитанът на АржентинаЛионел Меси, сходно на всички свои съотборници, мощно се зарадва на трагичната победа с дузпи над Нидерландия, която прати " гаучосите " на полуфинал против Хърватия в Световното състезание в Катар.

Веднага след победната дузпа, маркирана от Лаутаро Мартинес, съвсем всички играчи на “Албиселесте ” се втурнаха да честват точно с нападателя на Интер. Меси обаче единствен от всички, дружно с Франко Армани, реши първо да отпразнува огромния триумф със стража на отбора Емилиано Мартинес, който си отдъхна след последната дузпа и легна на терена с облекчение. Вратарят беше с съществена заслуга за триумфа при дузпите, защото избави първите две осъществявания на “лалетата ” от бялата точка - ударите на Вирджил ван Дайк и Стивън Бергхаус.

View this post on Instagram
A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Както е известно, двамата са в доста положителни връзки, като постоянно се изричат ласкаво един за различен. Не за първи път Мартинес избавя отбора при осъществяване на дузпи, откакто през предходната година избави три против Колумбия на полуфинала на Копа Америка, която след това беше извоювана от Аржентина.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР