Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн се надява да

...
Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн се надява да
Коментари Харесай

Хари Кейн иска да счупи рекорд на Рууни

Капитанът на британския народен тим Хари Кейн се надява да счупи върха на Уейн Рууни по голове за Англия допустимо най-скоро. Нападателят на Тотнъм ще води офанзивата на англичаните в първия мач на тима от Световното състезание в група B против Иран в понеделник.

Кейн се нуждае от единствено два гола, с цел да изравни 53-те на Рууни и това е напълно действително да се случи още в Катар.

" Надявам се да подобря върха допустимо най-скоро ", сподели Кейн пред кореспонденти в навечерието на първия конфликт на Англия с Иран.

Кейн е вкарал 51 гола за националния тим в 75 мача. 

" Знам, че хората ще приказват за този връх, само че аз избирам да се съсредоточа върху играта си. Сигурен съм, че с тима, който имаме, ще създадем положения и просто би трябвало да съм подготвен да ги осъществявам. Имах шанса да играя с Уейн и той беше страховит състезател. Гледах го по какъв начин играе в огромните шампионати и е голяма чест да съм покрай неговия голов връх за Англия ", сподели Кейн.

На 29 години нападателят знае, че този шампионат е най-хубавата опция да направи това, което никой британски капитан не е правил, откогато Боби Мур завоюва Световната купа през 1966 година.

" Не можете да приемате нищо за даденост във футбола. Имах шанса да играя на Световното състезание през 2018 година и имах необикновено прекарване на страховит шампионат. Очаквам с неспокойствие този шампионат, имаме в действителност добра композиция от опит и младост. Кой знае къде ще бъда аз след четири години или тимът, тъй че в този момент е моментът ", сподели Хари Кейн.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР