Капитан Петко Войвода е български революционер, който не само се

...
Капитан Петко Войвода е български революционер, който не само се
Коментари Харесай

Тъжно! Вижте как живее днес капитан Петко Войвода!

Капитан Петко Войвода е български бунтовник, който освен се бори за свободата на отечеството ни, само че и съумява да види свободна България. Нещо, с което не всеки въстаник, будител и бунтовник може да се похвали. Васил Михайлов е български артист, който е най-познат на феновете точно в ролята на популярния капитан Петко Войвода. Той пресъздава делата и живота на революционера прелестно. Тъжното в тази ситуация е, че към този момент пенсионирания артист сега е пропуснат от всички. Той играе интензивно в театъра до 2003 година, а по-късно се снима единствено във филми.

Въпреки това последният ангажимент в киното, който артистът поема, е преди 2 години. В момента той живее единствено от пенсията си, която е към 300 лв.. С тях той не може да си разреши разточителен живот и е заставен да си прави сметка за всички разходи. Той се намира в същото състояние, в което е съвсем всеки пенсионер у нас.

Тъжно е, че страната ни разрешава сходно нещо.

Всички пенсионери, освен тези, които са известни, би трябвало да имат опцията да живеят почтено на остарели години. Те са се трудили цялостен живот за себе си, фамилиите си и родината си, само че сега, в който стават пенсионери, системата сякаш не помни за тях. За страдание има доста хора, които живеят на санитарния най-малко, а никой сякаш не обръща същинско внимание на това.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР