Капитан I ранг о. з. Васил Данов, специално и следпразнично

...
Капитан I ранг о. з. Васил Данов, специално и следпразнично
Коментари Харесай

„Бессмертный полк бе разгромен от руските зверства и от огъня на украинската артилерия

Капитан I сан о. з. Васил Данов, особено и следпразнично за Faktor.bg

Малцина си спомнят, че през 2011 година публицисти от гр. Томск поставят началото на самодейността за шествие под наслов " Безсмъртният полк ". Идеята на сибиряците е хуманна и безкористна: да бъде почетена паметта на забравените герои от войната, на милионите незнйни воини, останали без монументи, без фотоси в музеите, без църковен помен, без глътка водка и добра дума в фамилиите, измежду оредяващите родственици и бойни приятели.
Още в първите шествия се включват милиони съветски жители. Скоро кремълското шефство съзира плодороден капацитет в самодейността. Идеята е одържавена, създателите са прогонени като „ нападателни и неконструктивни “ детайли, а от 2015 година „ Безсмъртният полк “ се трансформира в казионен маскарад, отпред на който застават политически служители от прислугата на Путин, ченгета от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), доближени до Кремъл олигарси и „ вся остальная сволочь “ на властовия режим.

Акция " Колорадски бръмбър “ или „ Който не познава Сибир, не познава Съюз на съветските социалистически републики! “

През тази година в шествието в Санкт Петербург вземат участие и платени „ патриоти “. Доброволците полека-лека изчезват. Изчезва спонтанният, чисто човешки темперамент на проявата, написа петербургското издание " Фонтанка ". Скърбящите статисти са били набирани от московската рекламна организация " Акула " (какво уместно име!). Надницата доближава 300 рубли на час. Организаторите раздават плакати, само че съумяват да наемат единствено 50-70 души. Гафовете се редят един след различен: измежду ликовете на герои от „ великата отечествена “ са наместени и фотоси на наемници, починали през 2000 година в Чечня. Погрешка или на смешка измежду героите се оказва и сталинският сериен палач Лаврентий Берия. Нейде се пръкна даже богатствата физиономия на последния император Николай II.
В различен съветски град опечалените родственици на ветерани от войната против хитлеризма носиха фотография на артиста Джъд Лоу, превъплътил се в ролята на руския снайперист Василий Зайцев във кино лентата „ Враг пред портите “, разказал за Сталинградската епопея през 1942 година
Колкото и да не им се желае на путинистите, не могат да не признаят, че нападателната война против Украйна подкопа престижа на „ Безсмъртния полк “, умъртви ентусиазма на досегашните му участници, внесе разцепление измежду редиците на „ безсмъртните “ и безименни герои, измежду които няма по какъв начин да бъдат заличени имената на милиони украинци.
Неописуемите жестокости по отношение на цивилното население, насилието, убийствата и мародерските прояви на съветската въоръжена паплач в окупираните украински територии отблъснаха още повече руснаци от казионното шествие на 9 май. Нищо, че в него се примъкна и „ самият “ висш главнокомандващ Вл. Путин.

Униние, стеснение и позор се усещаха в сякаш патетичните речи и в несъразмерните децибели на тържествените маршове по площадите на огромните съветски градове. Близките на сегашните към 25 000 мъртви „ герои “ от мръсната война против украинския народ нямаха мотив и причина да веят победни червени флагове в чест на политическия разбойник и всеобщ палач Йосиф Сталин.

У нас напомпаният възторг на 9 май звучеше още по-фалшиво

Идеята на „ безсмъртния “ полк не кореспондира с националната ни история, с съответните събития преди и след 1945 година, както и с националната логика на психиката на българина. Организаторите, едвам побрали се в дълъг лист на претенциозни русофили, публично оповестиха, че шествие под наслов „ Безсмъртният полк “ ще се състои в 40 български града. Няма по какъв начин да знаем дали е било правилно. Документирано правилно е, че като сътрудници за въздействие на кремълския деспот се обявиха следните Неправителствени организации:

Фондация " Безсмъртният полк ",

Координационен съвет на съветските съотечественици в България,
Федерация " Съюз на съотечествениците ",
Български антифашистки съюз,
Съюз на ветераните от войните на България,
Национално придвижване " Русофили ",
Федерация за другарство с народите на Русия и Оперативно-наблюдателно дело, Фондация " Устойчиво развиване за България ",
Сдружение " Александър Невски ",
Форум " България-Русия ",
Национално съдружие " Заедно с Русия ",
Движение " Че Гевара–България ".

Самодоволните масовици и участниците в шествието може би не схващат или изцяло подценяват член 108 от Наказателен кодекс: „ Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или принудително изменяне на открития от Конституцията на Република България публичен и държавен строй, се санкционира с отнемане от независимост до три години или с санкция до пет хиляди лв. “.
Мисля, че от дълго време е време със самопровъзгласилите се за небългарски „ публични “ организации като горепосочените да се заемат ДАНС, прокуратурата и съдът. Защото те не са русофили, а болшевики, готвещи следващия 7 ноември или 9 септември в изстрадалата ни държавица.

Ако живеехме в естествена европейска страна, всяка сходна Неправителствени организации от дълго време щеше да бъде тествана и неразрешена съгласно българските и европейските закони като непозната, антибългарска, антиевропейска. Уж всички знаят, че комунизмът е незаконен режим и че да се празнуват болшевишкият комунизъм и изстъпленията му е вулгарно нарушаване на закона. Но... Министерство на вътрешните работи, служби, прокурори и съдилища заобикалят и подценяват закона, а кресливите нарушители обсаждат Народното събрание, желаят оставката на министри, упорстват за референдум и за излизане на страната ни от Европейския съюз и НАТО. Като държавната им измяна се трансформира в делнично държание и образец за младите лумпени.

„ Деградация, милорд “

Председател на фондация " Безсмъртният полк " е други Павел Иванов, който е и водач на Съюза на комунистите в България. Неговата брачна половинка Петя Паликрушева е фюрер на придвижване " Че Гевара ", координатор на самодейността за Пловдив и редактор в българската секция на " Нюзфронт " (news-front.info), един от уеб страниците, разпространяващи подправени вести у нас. Истински стахановци.
С какво се занимава фондация " Безсмъртният полк "? Откъде получава средства? За какво ги изразходва?
Друга многостанъчна тъкачка се споделя Снежана Тодорова – дълготраен ръководител на Съюз на българските журналисти, ръководител на УС на Агенция " София прес ", ръководител на Конституционен съд на " България-Русия ", ръководител на Дружество " Найден Геров ". Професионален пред(сед)ател.

 bezsmarten_polk2_1_.jpg
День Победы в София

В фрагментите и фотосите от шествието в столицата виждам едни и същи физиономии, втръснали от манифестации на червени „ безпартийни “ жители, на щатни русофили, наемници на доскорошната„ Атака “ и на настоящето „ Израждане “, овехтели гримаси на дейни борци, на запасни офицери и на безконечните, съвсем безсмъртни деятели на „ модерната лява “ партия.
В София измежду координаторите се е курдисала и други Полина Босилкова - представител на съдружие " Сибирско землячество в България ". Колцина сибиряци живеят у нас? Сибирячките несъмнено са повече. Като други Полина. Нейното съдружие по-скоро би трябвало да се назовава " Наташки, омъжени за ганювци и роми ". Какво ли не са създали горките, единствено с цел да изоставен рамките на затънтения си колхоз и да заживеят човешки измежду естествени человеци нейде в Европа.
Ала прокобата им ги следва и където и да отидат, възпроизвеждат същия нрав, обичай и връзки като в ленинградските комуналки, по този начин надарено разказани от Зошченко. Или както бе споделил незабравимият Виктор Черномирдин, „ Каквото и да се захванем да вършим, най-после постоянно излиза КПСС”.

Порусначен народ – слаба страна

Сърдитите старчета с червени байрачета не са толкоз рискови. Повечето жалят за комсомолска младост, за евтини кивтета и за провалената вероятност да станат свестни хора. По-страшни са младите мекеренца и копейкаджийски копеленца, които вършат манифестации и шествия против валута. Без рубли. И твърдо знаят, че вредят на страната ни, унищожават бъдещето на деца и внуци. Но алчността за пари и за власт, която би могла да пристигна единствено откъм Москва, са по-силни от инстинктите за оцеляване и за избавяне на потомството.
Тази продажна, сталинистка, човеконенавистническа пасмина от дълго време трябваше да бъде обозначена от обществото ни с предупредителни знаци:

" Внимание! Комунисти и рашисти! Опасно за живота! "

Изплашен за личното си оцеляване, дори диктаторът Лукашенко забрани „ Безсмъртният полк “ в Беларус. А у нас Столичната община и кметоветe на други огромни градове дават позволения за щяло и нещяло на откровени антибългарски съюзчета, на асоциацийки за антиевропейско единение, на комитети като „ Обединени главорези “, „ Анонимни биячи “, „ Ветерани-надзиратели от „ Белене “ и други античовеци.

 bezsmarten_polk3.jpg
Докога съветската посланичка Елеонора Нон Грата, облечена като алена Баба Яга, ще оглавява антибългарски шествия в центъра на столицата?!

Докога пред монумента на алената армия-окупатор антибългари ще бият същински родолюбци, а „ националната “ милиция ще гледа сеир и ще охранява нарушителите на закона?
Докога Столична дирекция на вътрешните работи и други полицейски структури ще харчат национални запаси, с цел да пазят от „ любовта “ национална 185-те подправени, исторически недостоверни и искрено българомразки монументи на руските поробители?!

„ Безсмъртният “ метилов полк

„ Наблюдаваме невиждана по мащаб акция за пренаписване на историята. Агресорите и жертвите си разменят местата. И към този момент се оказва, че Съветският съюз e бил атакуван от сякаш мирната и безобидна Германия”, твърди полк. Митрофанова.
Пак лъже. У нас и в цяла Европа никой в никакъв случай не е твърдял, че хитлеристка Германия е била бяла и добра. Нито че сталинският Съюз на съветските социалистически републики постоянно e почтен. Както в никакъв случай не сме твърдяли, че „ хищна бандеровска “ Украйна е нахлула в територията на хуманната путлеристка страна.
Твърдим, че през цялата 1944 година жертвите на Червената войска в България са единствено 42. Че множеството са починали след отравяне с метилов алкохол, откакто са нахлули в заключен склад, простреляли са пазача, предизвестил ги за заплахата от използването на индустриален алкохол и са се отдали на самоубийствено пиене.
Твърдим, че през интервала 16-19 септември 1944 година в гарнизон Бургас вследствие на отравяне с метилов алкохол са били наранени към 190 души, от които 154 бойци и офицери са потърсили здравна помощ, 120 са били приети в болница, а 6 са ослепели.

 bezsmarten_polk4.jpg
Твърдим, че общият брой на умрелите е 42. Колкото е броят на руските бойци, заровени в така наречен братска могила в кв. " Изгрев ".
Твърдим, че руските алкохолици, „ героичен “ починали в пердах с метиловия алкохол, не са и не биха могли да ни бъдат братя.
Твърдим, че няма смисъл всякакви русофилистични органи и организации постоянно да сервират цветя пред паметниците на нещастните пияндета. Буркани с кисели краставички биха били надалеч по-подходящи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР