Капитан Америка, Джони Сторм от “Фантастичната четворка, Баз Светлинна година

...
Капитан Америка, Джони Сторм от “Фантастичната четворка, Баз Светлинна година
Коментари Харесай

Най-сексапилният мъж на планетата: "Готов съм за семейство и брак!"

Капитан Америка, Джони Сторм от “Фантастичната четворка ”, Баз Светлинна година - с тези емблематични екранни герои нормално се свързва американският артист Крис Еванс. А от няколко дни към този момент е и най-сексапилният мъж на планетата за 2022 година съгласно годишната ранглиста на списание “Пийпъл ”.

Изборът на изданието евентуално не е инцидентен - 41-годишният Крис Еванс е измежду най-търсените и високоплатени артисти в Холивуд, радва се на вниманието на продуцентите, получава забавни и запаметяващи се функции. Любимец е на дамите, към момента е ерген, макар че в последно време неведнъж декларира предпочитание и подготвеност за семейство.

Крис Еванс дължи международната си известност на облика на Капитан Америка - значим воин от киновселената на компанията “Марвел ”. Почти десетилетие той непроменяемо поставяше шлема и щита на супергероя от комиксите, оживял на огромния екран.

Виж още: По малко от всичко, само че с ясни отговори: Какво ни чака във финалния сезон на Stranger Things?

Еванс, който е роден в Бостън, вдъхна за първи път живот на анимационния воин Капитан Америка през 2011 година Тогава се появи и дебютният филм от поредицата, озаглавен “Капитан Америка: Първият отмъстител ”, последваха още девет продукции. Супергероят смъкна щита през 2019 година, само че едвам, откакто избави вселената в “Отмъстителите: Краят ”.

Преди да се допре до магията на Капитан Америка, Крис Еванс натрупа опит в телевизионни сериали и не изключително претенциозни продукции. Той стартира актьорската си кариера в края на 90-те години, само че същинският триумф го спохожда, откакто през 2005 година получава ролята на Джони Сторм (Човека факла) във “Фантастичната четворка ”. Две години по-късно взе участие и в продължението - “Фантастичната четворка: Възходът на сребърния сърфист ”. Някак предстоящо пристигна ред на Капитан Америка.

Виж още: " Черната пантера: Уаканда вечно " чупи върхове с 330 млн. $ в международния бокс-офис

След като дефинитивно (поне засега) излезе от облика на супергероя на “Марвел ”, Крис  Еванс се появи във филмите “Снежен снаряд ” (2013 г.), “Светъл разум ” (2017 г.), " Вади ножове " (2019 г.) и други. Актьорът също по този начин даде гласа си на героя Баз Светлинна година от едноименния филм на “Пиксар ”, който се появи по екраните при започване на лятото. Освен това тази година излезе и продукцията на стрийминг платформата Нетфликс “Сивият човек ”, в която Еванс си партнира с Райън Гослинг. Филмът, чийто режисьори са Джо и Антъни Русо, е с бюджет от 200 милиона щатски $ и се твърди, че е най-скъпият, юридически до момента от Нетфликс.

Съсредоточен над новия си филм “Red One ”, който снима в Атланта, Крис Еванс като че ли не одобри изключително съществено оповестяването му за най-сексапилния жив мъж на 2022 година от списание “Пийпъл ”. Той се пошегува, че майка му щe бъде най-доволна от това самопризнание. В продукцията, която се чака да излезе следващата година за Коледа и да се излъчва на стрийминг платформата Амазон прайм видео, вземат участие също Луси Лиу и Дуейн “Скалата ” Джонсън.

Виж още: Поредна арт офанзива: Екоактивисти посегнаха и на Едвард Мунк

Крис Еванс не е единственият “отмъстител ”, избран от “Пийпъл ” за най-сексапилен жив мъж на планетата. Той измести от първото място сътрудника си Пол Ръд, който се превъплъти в облика на Ант-мен. Освен това още трима от актьорите, взели участие в продукции на киностудиото, са в клуба на определяните през годините от изданието за най-сексапилни представители на мощния пол - Крис Хемсуърт, влезнал в ролята на Тор, беше първият от “Отмъстителите ” почетен с купата, а по-късно тя бе дадена на Майкъл Б. Джордан и Идрис Елба. От 1985 година списанието прави класацията.

“Майка ми ще бъде доста щастлива. Тя се гордее с всичко, което върша “, сподели Крис Еванс, откакто в телевизионно шоу бе оповестено решението на списание “Пийпъл ”. Той също по този начин не скри, че поради оповестяването му за най-сексапилен мъж е бил обект на смешки от близки другари. " Ще се връщам към това първо място един ден, когато остарея ", добавя артистът.

Той споделя пред изданието, че съществено се е замислил за брак и семейство, даже е подготвен да остави на назад във времето холивудската си кариера.  “В момента се усещам задоволително сигурен, с цел да смъква крайници си от педала на газта “, споделя Еванс във връзка с бъдещите си креативен проекти.

Актьорът пази в загадка връзките си. Той е на мнение, че има “някои неща, които желаете единствено за вас или единствено за фамилията и приятелите “. Според списание “Пийпъл ” повече от година той излиза с португалската актриса Алба Баптиста (25 г.), взела участие във кино лентата “Госпожа Харис отива в Париж ”. Изданието се базира на близки до Еванс, които настояват, че “Крис в никакъв случай не е бил по-щастлив ”. Баптиста получи отличие за млада актриса на Берлинале. Нито един от двамата към този момент публично не е удостоверил, че са дружно.

Сред предходните завоевания на холивудската звезда бяха актрисите Джени Слейт, Минка Кели, Джесика Бийл.

Крис Еванс пази ревностно дамите в живота си, само че пък обществено показва любовта към кучето си Доджър. Двамата се появяват дружно в обществените мрежи, а на някои фотоси даже са облечени с идентични блузи. Те са дружно от 2017 година, когато артистът осиновява животното. Еванс вижда Доджър в подслон за домашни любимци по време на фотосите на “Светъл разум ”.

Холивудската звезда твърди, че с помощта на любимеца си е понесъл по-леко изолацията в разгара на пандемията от КОВИД-19.  Двамата са освен най-хубави другари, само че и бизнес сътрудници. В началото на тази година дружно участваха в реклама на храни за домашни любимци на компания, в която Еванс е и вложител.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР