Канцлерът осъди руското експулсиране на германски дипломати като поредната стъпка

...
Канцлерът осъди руското експулсиране на германски дипломати като поредната стъпка
Коментари Харесай

Меркел осъди неоправданото експулсиране на германски дипломати от Москва

Канцлерът осъди съветското експулсиране на немски дипломати като следващата стъпка на Москва, която я отдалечава от върховенството на закона, оповестява Българска телеграфна агенция.

По-рано в петък Русия разгласи експулсирането на дипломати от Швеция, Германия и Полша, като ги упрекна, че са взели участие в противозаконни митинги предишния месец против затварянето на рецензия на Кремъл Алексей Навални.

"Считаме това експулсиране за безпричинно ", сподели Меркел пред кореспонденти след видеоконференция по въпросите на защитата и сигурността с френския президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на, като добави, че двамата са получили новината за експулсирането по време на срещата.

също по този начин съобщи, че Германия е подготвена да бъдат продължени глобите против Русия, в това число против съветски лица, само че съобщи, че е "дипломатическо обвързване " да се поддържат отворени канали за връзка с огромната източна съседка на Европа. На взаимната виртуална конференция с френския президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на тя уточни, че към този момент Германия се придържа към позицията си в интерес на газопровода "Северен поток 2 ", против който се опълчват Съединени американски щати и огромна част от Европа.

"Във връзка със събитията в Русия, към този момент казахме, че си резервираме правото да продължим глобите, изключително против лица. Засега позицията по„ Северен поток 2 “не се въздейства от това. Това е план, за който знаете позицията на федералното държавно управление ", сподели още Меркел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР