Кънтри певецът и съдия в шоуто Гласът Блейк Шелтън ще

...
Кънтри певецът и съдия в шоуто Гласът Блейк Шелтън ще
Коментари Харесай

Блейк Шелтън ще получи звезда на холивудската Алея на славата

Кънтри артистът и арбитър в шоуто " Гласът " Блейк Шелтън ще бъде почетен със звезда на холивудската Алея на славата , заяви " Аксес Холивуд ", базирайки се на Холивудската комерсиална камара.
 
Звездата на Шелтън ще бъде 2755-ата на фамозната алея. На церемонията по откриването й на 12 май ще участват брачната половинка му, певицата Гуен Стефани , и водещият на шоуто " Гласът " Карсън Дейли , които ще произнесат речи. В ролята на церемониалмайстор ще влезе Кит Хувър.  

В допълнение към триумфите си като реализатор, Блейк Шелтън е единственият член на журито в " Гласът ", който е взел участие във всеки сезон на шоуто. Хитовото певческо съревнование сега излъчва 23-ия си сезон, който за кънтри артиста е последният.

" Блейк Шелтън е един от най-популярните реализатори в света на музиката и малкия екран. Той държи публиката на " Гласът " в унес с остроумните си смешки и е превзел сърцата на доста почитатели с одухотворения си кънтри глас. Невероятно е, че той е почнал кариерата си на 17-годишна възраст.

Гордеем се, че Шелтън ще се причисли към холивудската Алея на славата ", сподели продуцентката на церемониите Ана Мартинес.
Феновете ще могат да следят церемонията само на уеб страницата на Алеята на славата .
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР