Кънтри легендата Доли Партън иска отново да позира за корица

...
Кънтри легендата Доли Партън иска отново да позира за корица
Коментари Харесай

Доли Партън иска да е на корица на Плейбой на 75 - slava.bg

Кънтри легендата Доли Партън желае още веднъж да театралничи за корица на сп. „ Плейбой “ за 75-я си рожден ден.

Изпълнителката на „ Jolene " ще навърши забележителната възраст през януари 2021 година, само че съобщи изрично, че не възнамерява да се пенсионира, даже би се радвала да се съблече още веднъж за мъжката библия.

„ Вижте, снимах за Плейбой преди много години и мисля, че ще създадем огромен възторг – в случай че те въобще ме поканят, тъй като не знам дали ще го създадат - в случай че имам опция да съм още веднъж на корицата му когато стана на 75 “, сподели звездата в предаването „ 60 минути Австралия “.

Дори се снима за корицата на списанието през 1978 година, когато е на 32. На фотосите е в костюм на зайче с черна опашчица и заешки уши. Идеята й е да постави същият костюм 45 години по-късно. „ Мисля, че мога да го облека още веднъж. Гърдите ми са си същите! “, пошегува се певицата.

„ най-хубавото при мен е, че си имам моя лична визия. Изглеждам ненапълно като анимационен воин, а рисуваните герои не им проличава възрастта. Дори когато стана на 90, най-вероятно ще наподобявам по същият метод както в този момент – може би единствено с малко по-плътен грим и по-голяма коса “, пошегува се Доли Партън. Въпреки това певицата признава, че стартира да се замисля какво ще остави зад себе си. Дори е почнала да записва някакви вокали, които да могат да се употребяват след гибелта й и по този начин тя да живее постоянно. „ Аз съм огромна щастливка, тъй като има стотици, даже хиляди песни, които не съм записала. Имам задоволително, с цел да съм безконечна с музиката си – да вършат компилации, даже да вършат нови албуми “, споделя певицата.

Източник: Монитор
Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР