Кандис Бушнел, американската писателка, чието творчество вдъхнови хитовия сериал Сексът

...
Кандис Бушнел, американската писателка, чието творчество вдъхнови хитовия сериал Сексът
Коментари Харесай

Кандис Бушнел разказва истинските истории на „Сексът и градът“ на турне във Великобритания

Кандис Бушнел , американската писателка, чието творчество въодушеви хитовия сериал " Сексът и градът " , е изцяло спокойна във връзка с сантименталните срещи и не страда от театрална тресчица, до момента в който изнася своето независимо шоу във Англия, съобщи Ройтерс.

" Не се усещам обезпокоена или нервна. Всичко се получава доста естествено ", сподели Бушнел пред Ройтерс в навечерието на поредност от представления на английска сцена озаглавени " Истински истории за секса, триумфа и " Сексът и градът " .

Шоуто ѝ, което към този момент бе показано в Ню Йорк, разкрива по какъв начин е измислила Кари Брадшоу , изиграна от актрисата Сара Джесика Паркър в телевизионния сериал, написа стажант-репортерът на Българска телеграфна агенция Анна Владимирова. Той се излъчва за първи път в края на 90-те години на предишния век и води началото си от вестникарската колонка и бестселъра на Бушнел.

След като сериалът приключва през 2004 година, следват два кино лентата като продължение на продукцията. В момента най-актуален е спинофът на телевизионния сериал " И просто ей по този начин... ".

Докато размишлява върху своята основна героиня Брадшоу, нейните приятелки Саманта (Ким Катрал), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис) и техните многочислени сантиментални завършения, Бушнел сподели, че независимостт а е това, което тя цени най-вече.

Въпреки, че има един брак зад тила си, Бушнел е разведена към този момент повече от 10 години. Тя описа за своя самостоятелен живот и че употребява приложения за запознанства, като не се тормози дали ще срещне някого.

" Не желая да се бракосъчетавам и да имам деца, тъй че в действителност съм доста спокойна по този въпрос ", споделя тя.

" Наистина съм извънредно признателна, че мога да пребивавам самостоятелен живот и да последвам моето доста значимо обръщение към дамите, а точно да бъдат самостоятелни и да бъдат сами своя господин Тузар ", сподели тя. Ролята на известния Тузар е изпълнена от артиста Крис Нот,  като прякорът му се отнася до впечатляващата му работа и въздействието му в Ню Йорк.

Британската аудитория ще чуе за него и другите герои на Бушнел от петък в южния град Саутхемптън.

Турнето във Англия включва и дати в градове като Манчестър, Глазгоу в Шотландия , както и една вечер в лондонския " Паладиум " на 7 февруари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР