Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в Българския футболен

...
Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в Българския футболен
Коментари Харесай

Не приеха писмото на Любо Пенев за кандидатурата му за президентския пост в БФС

Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в Българския футболен съюз бе издигната публично тази заран. Представител на Черногорец (Ноевци) дойде в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на " Ел Голеадор ". То обаче не бе признато в канцелариите на БФС заради административна спънка. Ето какво сподели индивидът от Черногорец:

" Не ни одобриха писмото, тъй като не са подготвени - нямат указател и към момента не са подготвени. Това обикновено ли е? Днешната дата е определена алегорично. Това е писмо за желание за кандидатирането на господин Любослав Пенев. Човекът е експерт и ще работи за богатството на българския футбол. Като мине Изпълкома ще внесем документите. Но в БФС не са подготвени. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол - издига го Черногорец (Ноевци).

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме предприемчив комитет, ще има конференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е удовлетворен от работата на Борислав Михайлов? Вие съществено ли го говорите това? Вътре в БФС е безредица. Нямат указател, а идва конгрес ", сподели представителят на Черногорец пред медиите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР