Кандидатурата на Доналд Тръмп за президентските избори на 3 ноември

...
Кандидатурата на Доналд Тръмп за президентските избори на 3 ноември
Коментари Харесай

Републиканците единодушно подкрепиха Тръмп за президент

Кандидатурата на Доналд Тръмп за президентските избори на 3 ноември от Републиканската партия беше подкрепена от всичките 2550 делегати на националния конгрес в Шарлът, Северна Каролина.

С 2550 гласа президентът Доналд Тръмп единомислещо е определен за претендент от Републиканската партия. Официално разгласявам Доналд Тръмп и Майкъл Пенс за претенденти за президент и вицепрезидент на Съединени американски щати, съобщи тържествено след приключването на процедурата по гласуването председателката на Националния комитет на Републиканската партия Рона Макданиъл.

Заради Ковид-19 броят на присъстващите физически в залата в Шарлът беше скъсен от 2250 на 336 (по шест от всеки щат, територия и Федералния окръг Колумбия). Гласуването на болшинството беше отдалечено. Лидерът на републиканското малцинство в Камарата на представителите Кевин Маккарти, който приказва след Макданиъл, посочи пред присъстващите разликата сред конгресите на демократите и републиканците.

"Нашите претенденти идват на конгреса ", сподели той, имайки поради, че президентският претендент на Демократическата партия Джо Байдън не се появи пред делегатите на конгреса на партията предходната седмица. Тръмп упреква демократите, че крият Байдън от пресата и публиката поради възрастта му, пандемията и склонността да прави гафове в изказванията си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР