Кандидатстването за безплатни карти за пътуване с влак в цяла

...
Кандидатстването за безплатни карти за пътуване с влак в цяла
Коментари Харесай

Ако си набор 2005 година, имаш шанс да обиколиш Европа без пари, ето условията

Кандидатстването за безвъзмездни карти за пътешестване с трен в цяла Европа стартира, оповестява Европейската комисия в България. 

Ако си роден сред 1 януари 2005 година и 31 декември 2005 година, можеш да участваш в новия кръг на самодейността #DiscoverEU и да станеш един от 35 000 младежи, които ще имат опцията да обиколят обичаните си европейски дестинации гратис с трен. 

За да отговаряш на изискванията за присъединяване, би трябвало да си:

– Роден/а между 1 януари 2005 г. (включително) и 31 декември 2005 г. (включително);

– Попълнил/а верния номер на персонална карта, паспорт или карта за престояване в електронния формуляр за кандидатстване

– Гражданин или пребиваващ* в една от следните страни: една от страните от Европейския съюз, в това число отвъдморските страни и територии или една от третите страни, асоциирани към програмата " Еразъм+ “: Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Северна Македония, Сърбия и Турция. 

Печелившите ще могат да употребяват картите си от 1 март 2024 година до 31 май 2025 година за оптимален брой от 30 дни. Освен това те ще получат и спомагателна карта за отстъпки, която дава хиляди благоприятни условия за достъп на преференциални цени до:

– Градски транспорт;

– Културни обекти;

– Места за настаняване;

– Заведения за хранене;

– Спортни интензивности.

Можеш да пътуваш самостоятелно или да добавиш до 4 приятели в твоята група, при изискване че дават отговор на изискванията за кандидатстване, разказани нагоре. Те ще употребяват твоя код на кандидатура, с цел да изпратят личните си кандидатури. 

В предходното издание на #DiscoverEU 551 младежи от България получиха своите безвъзмездни карти, пропомня businessnovinite.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР