Кандидатката за президентската номинация на Републиканската партия Ники Хейли отправи

...
Кандидатката за президентската номинация на Републиканската партия Ники Хейли отправи
Коментари Харесай

Ники Хейли: Тръмп е на страната на убиеца Путин

Кандидатката за президентската номинация на Републиканската партия Ники Хейли насочи остри рецензии към Доналд Тръмп поради това, че поддържа другарски връзки с Владимир Путин, откакто се появи информацията за гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални, съобщи Ройтерс.

" Доналд Тръмп продължава да е на страната на Владимир Путин – един човек, който убива политическите си съперници, държи американски публицисти за заложници и в никакъв случай не е криел желанието си да унищожи Америка " , сподели Хейли в изказване, публикувано от предизборния ѝ щаб.

Тръмп от години насам от време на време хвали Путин, като през 2022 година го назова " талант " поради решението му да нахлуе в прилежаща Украйна, отбелязва Ройтерс.  

Изявлението на Хейли бе публикувано в миг, в който да ускорява рецензиите си против противника си за номинацията на Републиканската партия на първичните избори в опит да преодолее огромната преднина, която той има в изследванията на публичното мнение. 

През последните седмици тя го заля със злъчни рецензии по тематики като характера и менталните му качества и го упрекна, че се сприятелява с диктатори. 

Междувременно група високопоставени водачи в Конгреса са предложили на Хейли да ѝ бъде назначена защита от Сикрет сървис, откакто тя е съобщила, че получава от ден на ден закани, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на собствен източник.

Видеото е архивно: " Републиканката Ники Хейли ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати (ВИДЕО) "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР